PetraElisabeth`s

Vädret

Kategori: Allmänt

Men fy vilket väder de ska bli en vecka framåt. Skulle titta vädret för i morgon skulle jag och en vän träffas och ha trevligt på en uteservering men blir nog ändrade planer. På lördag blir de en tripp till Sthlm hade varit trevligt med fint väder. Men detta är typiskt svenskt väder. Bra i en vecka sen dåligt i en vecka. Önskar mig sommar som stannar!

Dinner

Kategori: Allmänt

Lagat mat nyss i dag blev de krämig pasta med kyckling. Kryddade rejält så de blev väldigt hett. Jag föredrar inte stark mat men de gör J så han var super nöjd. Nu ska vi mysa och se på film. Är sugen på att se stighelmer story jag tycket verkligen om svenska filmer men tyvärr så gör inte J de så får väl se vad de blir. Ha ha inte mycket som vi båda gillar. Men vad gör de jag tycker de är bra för under tiden tillsammans har jag verkligen lärt mig gilla andra saker. : )

Fast

Kategori: Allmänt

Hjälp sitter "typ" fast i bilen ösregnar ute. Har precis släppt av farmor och farfar och ska in på mekonomen för att köpa en sak till bilen. Men de öser verkligen ner ut. Väntar på att de ska lugna ner sig lite. Passar perfekt att blogga under tiden. Har varit och hjälp Hilda att flyttstäda hennes lägenhet även varit hos farmor och sytt mina gardiner till vardagsrummet. Ska snart till Hildas nya lägenhet och hjälpa henne att packa ut lite. Hörs

Stressad

Kategori: Allmänt

Jag kastar i mig frukosten och stressar i väg. Återkommer underdagen. Puss

Besök

Kategori: Allmänt

Varit och hälsat på pappa, Anki och Julia. Hon är så rolig. Här kommer några bilder.

Blogg

Kategori: Allmänt

Här e Fias blogg: ) denna följer jag dagligen de borde ni med göra!

Middag

Kategori: Allmänt

Har nyss lagat och ätit middag. Blev Råris, fläskfilé, grönpepparsås och sallad. Jätte gott! Nu ska jag göra mig klar för att åka till pappa och hälsa på. Leka lite med Julia och ge henne Converse skorna jag köpte på loppisen åt henne. Hörs

Loppis+shopping

Kategori: Allmänt

Först åkte vi till Mio och köpte gardiner till sovrummet. Sen till Coop för att köpa krokar och toalettpappershållare. Blev så nöjd. Sen drog vi vidare på en loppis runda började med hela människan där dom hade 50% på alla möbler. Köpte ett par Converse skor för 5kr de tycket jag var ett fynd: ) vidare till bra och begagnat där hittade jag dock inget var så rörigt att jag inte orka titta. Puss

Godmorgon

Kategori: Allmänt

Sitter och äter frukost. Ska strax börja storstäda och fixa hemma. För kl ett kommer mamma och vi ska ut på en liten shoppingrunda. Hörs

Heldag

Kategori: Allmänt

Blev ett besök på Ikea i dag med Sofia. Vilken dag vi har haft och vad vi har skrattat. Tror vi båda behövde de. Älskar att hänga med Sofia vi har alltid så roligt. Mycket shopping blev de i ett x antal butiker. Vi spenderade typ 2 h inne på biltema kan inte fatta de haha! Roligaste saken hände när vi skulle åka hem. Vi sätter oss i bilen och åker i väg. Plötsligt hör vi något som ett brak! Tänkte å nej vad körde jag på nu? Eller körde någon på mig? Fia öppnar sin dörr och tittar ut och bryter ut i asgarv. Jag fatta ingenting! Hon lyckas tillslut få fram att hon lagt sin väska och plånbok på biltaket. Hon springer ut och kön bakom oss har hunnit bli lång. Precis när hon kommer tillbaka till bilen så åker jag i väg eftersom jag inte ser henne. Bilen var ju fullpackad och man såg typ bara ut i framrutan. Jag stannar tillslut och hon jagar bilen. Jag dog av skratt!

Dagens

Kategori: Allmänt

Detta är min outfit i dag: ) vad tycks?

Hello

Kategori: Allmänt

I dag är de tisdag. Jag är vaken men trött. Ska palla mig upp ur sängen snart och äta frukost. Planen var att åka till Ikea men har inget sällskap att ta med mig. Så trist att åka själv: ( får se vad dagen har att erbjuda. Finns saker att pyssla med hemma så sysselsatt kan jag hålla mig.

Dagen

Kategori: Allmänt

Hur har ni spenderat dagen? Jag har varit på stan och tagit en fika med Tessan och hennes lilla familj. Sen blev de en runda på stan. Men hittade inget så fick åka hem tomhänt: ( väl hemma har jag styrt och ställt i köket i flera timmar. Äntligen är kaklet på plats men lite små fix var kvar att göra. Nu ser jag och J på film och myser. Hörs i morgon

Tips

Kategori: Allmänt

Denna brukar jag dricka till lunch. Smakar jätte gott och är mättande kostar ca 11kr beroende på vart man köper den. Mitt tips till er.

Livet på lotten

Kategori: Allmänt

I går var vi hos Js mamma och firade morsdag. Vi grillade på deras kolonilott och solade. Jätte mysigt är de där med massor av små hus och odlingar. Spenderade många timmar där. Fick jätte god syriansk mat. I love!

Urfunktion

Kategori: Allmänt

Bloggen var urfunktion hela dagen i går. Så blev inga inlägg tyvärr. Men kommer då desto mera i dag i stället. Sitter nu och dricker kaffe väntar på att tvätten ska bli klar. Hunnit med en hel del i dag. Varit och handlat, hälsat på Hilda i henne nya lägenhet, fixat massa hemma och städat. Ska snart i väg för en fika på stan med trevligt sällskap. Nu kallar tvätten.

Morsdag

Kategori: Allmänt

I dag är de söndag och morsdag. Vi firade morsdag ute på landet i går. Kommer åka till Js mamma och fira morsdag i dag. Vi ska grilla ska bli så gott första gången i år som vi äter grillat. Nu blir de frukost.

Godnatt

Kategori: Allmänt

Jag somnar nu är såååå trött. Började titta på hajen 3 på tv men pallar inte. God natt

Grattis

Kategori: Allmänt

Jaha då vann vi Eurovision. Grattis Sverige och Loreen.

Helt slut

Kategori: Allmänt

Ligger i sängen och sippar på rosevin. Är trött efter hel dag på landet. Var ute på sjön i några timmar och fiska strömming. Behövde bara kasta i linan så fick man napp. Fick fyra st på en och samma gång. Det är kul att fiska när de nappar. Har även ätit mormors goda mat. Plockat liljekonvalj som doftar ljuvligt. Njutit på altan i solen. Hälsat på min morbror och hans fru. Livet är underbart på landet. Firat morsdag. Jag gav mamma en jordgubbsplanta : )

Landet

Kategori: Allmänt

Underbara bilder från landet: )

Mitt smultronställe

Kategori: Allmänt

Nu är vi på landet i stora Hummelvik. Jag älskar det här stället så mycket. Jag blir så fridfull när jag är här ute. Mormor välkomnade oss med jordgubbstårta och kaffe när vi kom. : )

Lördag

Kategori: Allmänt

Kl är åtta och jag är vaken. Hade velat sova mera men en hantverkare kommer kl nio. Ska även åka och hämta mamma kl tio. Vi ska fira morsdag i dag i stället för i morgon. Jag och mamma ska åka ut till landet och träffa mormor och Hasse. Blir en hel dag på landet och jag packar ner badkläderna. Vädret är ju inte de bästa nu med tanke på att de har åskat och regnat hela natten. Men hoppas på sol under dagen.

Tips

Kategori: Allmänt

Måste tipsa om Fun light saften som är sötad med stevia i stället för vanligt sötningsmedel. Innehåller inga kolhydrater vilket är toppen! Jag köpte smaken blåbär/svartevinbär den var jätte god. Finns andra smaker att välja på. Testa den! : )

God morgon

Kategori: Allmänt

Ligger och drar mig i sängen. Min ögon rinner som en flod, näsan är täppt och halsen kliar. : ( usch vill inte må dåligt. Ska försöka äta frukost hoppas att kroppen kommer i gång. Toppen väder i dag igen. Älskart!

God natt

Kategori: Allmänt

Nu ska jag hoppa i säng. Har styrt och ställt i några timmar hemma. Nu är de inte alls mycket kvar att fixa. Härlig känsla! I morgon kommer en hantverkare och genomför ett jobb köket. Kommer bli så bra när de är klart i köket. Kommer visa bilder på lyan snart: ) sov gott puss

Ny

Kategori: Allmänt

Ny lampa är inköpt och monterad i sovrummet. Blev super bra och älskar effekterna som den avger sig. Men att montera den är ingen dans på rosor tar sån tid plus att ställa in rätt höjd är såååå krångligt. Men J och hans kompis kämpade på och fick tills till de. Lampan heter Maskros och finns på Ikea Pris är 799kr.

Powerwalk

Kategori: Allmänt

Jag och Hilda gick en powerwalk på ca 1,5 h i stekande sol. Härligt att jobba på brännan och samtidigt bränna fett. Sen blev den en sommar sallad ut på min gård underbart! Solen är riktigt stark och jag har blivit riktigt röd. Måste vara försiktig och smöra mig med faktor i morgon om jag ska va i solen.

Linghem

Kategori: Allmänt

Denna pärla shoppade jag i går i Linghem! känns toppen bra att ha en egen bil. Visst är den fin?

Frukost

Kategori: Allmänt

Sitter och äter frukost. Dricker en kopp kaffe och försöker vakna till liv. I dag ska jag och Hilda umgås. Hon kommer hit vid tio då får vi planera dagen. Hoppas på lite solning ute på gården: ) och en lååååg promenad! Hörs

I går

Kategori: Allmänt

Dagen i går var fullt upp hela tiden och när jag väl skulle blogga så funkade inte
mitt nät på mobilen och ingen data har jag : ( men nu är jag tillbaka! Tänkte ta och berätta lite om dagen i går. Började med att jag åkte med farmor och köpte tyg. Planen var att sy gardiner till vardagsrummet och till en början gick de jätte bra. Men självklart ska de strula och maskinen la av så inga gardiner blev klara. Men jag får göra klart en annan dag. Sen kom bästa Lina och hämtade mig och vi la oss ute på piren i Lindö och sola. Underbart skönt. Men vi blev typ rastlösa efter ca 10min så vi fotade lite hopp bilder och kastade macka: ) sen blev de fika i Aborreberg med god glass. Sen hem till mig för att hämta lite saker till nästa aktivitet. Vi drog till Linghem där jag skulle shoppa något : ) kan ni gissa vad?

Dagen

Kategori: Allmänt

Vilken dag! Vaknade ju som sagt sent i morse vilket gjorde att jag fick stressa och de hängde med hela dagen. Vad jag än gjort så har jag känt stress. J hämtade mig så åkte vi till Linköpings uuniversitetsjukhus för en undersökning. Efter de åkte vi till Ikea och köpte massa fint och behövligt till lyan. Sen när vi ska åka hem mot Norrpan i stress så är de asfaltsarbete och kön var hur lång som helt och man fick ligga och puttra i ca 10km/tim. Vi hade pappas bil och den skulle han ha och använda 17.30. Stressen ökade rejält då. Men vi hann. Nu är vi hemma tänkte skruva i hop de vi köpt men orkar inte får ta de i morgon. Puss

Tisdag!

Kategori: Allmänt

Ok denna tisdag började inte riktigt som jag hade tänkt mig. Skulle ut på PW i morse men försov mig och när jag tittat i kalendern ser jag att jag har tvätt tid mellan 8-12. Ska även möta en tjej kl 11 sälja en sak plus att J ska hämta mig kl halv tolv. Rörigt värre! Så de kan bli ska försöka hinna en PW i kväll i stället. Måste stressa på hemma nu så jag hinner med allt. Puss

Sova

Kategori: Allmänt

Natti natti tidigt i dag blir en tidig morgon i morgon. Ser en film nu men är så trött. Länge sen jag rörde på mig så de känns i kroppen. I morgon blir de en morgon PW. Sov gott!

PW

Kategori: Allmänt

Snörar på mig mina bästa tränings skor och ger mig i väg på en PW. Dessa skor är dom bästa som jag någonsin ägt bara älskar dom. Köpta på intersport på kampanj för 799kr. Kommer verkligen köpa flera i andra färger. Nu ska jag bränna fett sommaren närmar sig med storm steg. : )

I love

Kategori: Allmänt

Åh vilket väder I Love! Sitter och glassar på balkongen solen bara gasar underbart. Äntligen kan jag få lite färg av den riktiga solen och behöver inte fuska med bus och solarie.

Harar

Kategori: Allmänt

I går när jag och J satt och myste på balkongen i eftermiddags solen fick vi syn på dessa. Dom ligger och vilar och äter massa maskrosblad. Dom trivs tydligen på våran baksida.

Måndag

Kategori: Allmänt

Solen väckte mig i morse härligt. Ser ut att bli en strålade dag. Har inga planer ännu men ska nog komma på något. Vill ut och njuta i solen. I eftermiddag har jag en del på schemat. Ska hämta våran dusch vägg som vi beställde ett antal veckor sen. Hoppas de kommer gå smidigt att montera den. Även köpa krokar och små saker till badrummet. Beställa en spegel. Fixa lite hemma. Trevlig morgon

Mitt fynd

Kategori: Allmänt

Detta är mina loppis fynd från i lördags. Älskar att blanda super modernt med gammalt. Dessa ska pryda vårt hem. Men plats vet jag inte ännu!

Söderköping

Kategori: Allmänt

Vi drar till Söderköping för att köpa tyg och äta glass : )

Söndag

Kategori: Allmänt

Vaknade på fel sida fan är sjukt irriterad!

Kvällen

Kategori: Allmänt

Det blev en lyckad kväll i går. Vi festa på hemma hos Emma. Jag och Lina lyckade låsa in oss på toan och fick typ panik! Men kom ut till slut ha ha. Gänget drog ut vid typ ett till Puls. Ditt ville inte jag och Lina så vi stannade kvar hos Emma och drack lite till. Sen orkade vi inte gå ut och dansa så blev en promenad hem i regnet och bums i säng. Men kvällen var super kul.

Party

Kategori: Allmänt

Party med dom bästa i kväll. Sitter hemma hos Fias syster Emma som fyller 21 år i dag. Grattis! Vi festar här sen blir de nog en utgång. Puss

Utflykt

Kategori: Allmänt

Blev en liten utflykt! Varit på loppis på Himpa och fyndade 3st plåtlådor för 40kr. Köpte dom av en gubbe som hade massa gamla fina saker! Sen cyklade vi och köpte picknick satte oss vid strykjärnet och njöt av solen. Sen en sväng på stan. Kom typ halv så hade 30 min på mig men hittade 3 plagg och ett halsband. Visar sen: ) Nu är jag hemma ska ta de lugnt för ska träffa Fia sen och fira hennes syster Emma som fyller 21år. Hörs sen!

Ändrade planer

Kategori: Allmänt

Blev inget Söderköping! Får bli en annan dag. Hamnade på Halvars i stället med mamma och min brors tjej Izabell. Blev en strut med viol/hallon saltlakris Mums! Nu ska vi cykla vidare till Himpa loppisen: ) Puss

Lördag!

Kategori: Allmänt

Sitter och äter frukost funderar på vad man ska göra i dag. Vill åka till Söderköping och köpa tyg. Tänkte sy gardiner till vardagsrummet och kuddfodral till sovrummet. Tror jag åker ditt nu efter frukost. Sen bli de att fixa lite hemma hann inte med allt i går. I kväll har jag ingen aning om vad man ska hitta på. Vad är era planer för dagen och kvällen?

Kväller

Kategori: Allmänt

Alla dagens måste är gjorda även att jag inte mår så bra. Nu har jag slängt mig i sängen och kommer spendera kvällen där och inte lyfta en fena. Har fixat massor i dag i lyan. Men allt små pill tar längre tid än vad man tror. Hörs i morgon puss

NEJ

Kategori: Allmänt

Usch tror jag har feber! Helt plötsligt när jag håller på att fixa hemma med listerna och lite annat. Känner jag att jag blir helt kall svettig, yr och halsen svullnar upp! Fan jag har inte tid att ta de lugnt och vila! Lägger mig en stund nu och ska dricka typ 15 liter vatten och ta en Alvedon. Hoppas de försvinner gör de inte de kommer jag bita i hop och köra på. : (

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3366359/images/2012/pic_203052531.jpg" class="image">

En titt

Kategori: Allmänt

Har kommer en bild på garderoben som vi har fixat. Jag blev riktigt nöjd med resultatet. Använde 6 st klädstänger från Ikea. Mulig heter den kostar 39kr/st. Massa med kläder ryms på stängerna. Man kan ändra Stl på den som längs kan den bli 100cm. Vi körde på ca 75 cm *2 så 150cm på varje sektion. Ska sätta upp lite krokar men de måste inhandlad först. Tänkte komma på en lösning för alla mina skor. Just nu står dom på en ranglig sko hylla som är ful och de rymmer inte många skor: ( ska googla brukar alltid finnas tips där.

Fredag

Kategori: Allmänt

Vaknade i morse för att Johannes styrde fattade inte varför. Trodde de va söndag för att de var röd dag i går. Efter en stund fattade jag att de var ju fredag. Denna helg välkomnar jag! Har en lång 'to do list' mycket som ska göras och inhandlas. Nu ska allt bli klart. Har två saker som är svåra att fixa men ska fixa en lösning till de. Nee nu är de upp och hoppa. Startar dagen med kaffe: )

Maxi

Kategori: Allmänt

Ska åka i väg och träffa Lina på maxi snart. Titta lite kläder och äta något. Har ju bara ätit frulle så är super hungrig. Har gjort klart massor i lägenheten i dag. Känna jätte bra : )

Frukost

Kategori: Allmänt

God morgon! Sitter och äter frukost kaffe och knäcke med kaviar. Tittade ut och vilket dåligt väder. De är så typiskt när folket är lediga. Kan inte solen titta fram så man kan hitta på massa saker ute. Ska snart börja fixa saker hemma sen ska jag träffa Linis. Vet inte vad vi ska göra! Någon som har förslag? : )

Slutet av dagen

Kategori: Allmänt

Ligger i sängen ser på tv med J. Vi har precis ätit lite kvällsmat. Hade fått syrianskt bröd och ost av J's mamma. Så åt de och de är så gott älskar deras mat. Var en sväng hos pappa förut och sa hej då och önskade en trevlig resa! Garderoben är äntligen färdig nu bara lite små detaljer kvar att fixa. J är ledig i morgon så vi har planerat att fixa med saker hemma. Sov gott!

Hemma

Kategori: Allmänt

Nu är jag hemma igen! Fanns typ inget att fynda på loppis rundan. Köpte endast en kruka för 20kr. När vi var inne på stan för att köpa pensel. Passade jag på att besöka HM Home och hittade då ett vit överkast. Överlycklig eftersom jag har letat som en tok efter ett kritvit överkast. Dom jag tittat på innan går nämligen gått de gula hållet och de funkar inte för mig. Det är typ de fulaste jag vet! Hoppas nu bara att de kommer passa våran säng. Nu ska jag laga mat : )

Loppis

Kategori: Allmänt

Ska möta mamma snart och ta en loppis runda. Börjar med erikshjälpen se om man kan hitta något fynd. Behöver hitta något till hallen och ett runt bord till köket. Vädret är upp och ner i dag men ganska skönt ute. Blir en sväng in på stan med då jag behöver köpa en pensel. Den jag hade och målade med är så dålig. Nu ska jag hoppa på cykeln och åka. Hörs sen.

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3366359/images/2012/pic_202805651.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3366359/images/2012/pic_202805707.jpg" class="image">

Såååå trött

Kategori: Allmänt

I dag vet jag inte varför jag är så trött. När klockan ringde i morse var jag helt slut kändes inte som jag hade sovit. Måste hälla i mig kaffe nu så jag piggnar till. På schemat i dag: Måla. Städa. Fixa klart garderoben.

Gokväll

Kategori: Allmänt

Blev inte klar med garderoben i dag men fortsätter i morgon. Jag och J åkte till Bauhase för att köpa lister som saknades i lyan. Så i morgon blir de att sätta ditt dom. Åkte även hem till pappa en liten stund. Dom ska åka till Cypern på torsdag. Är så avis på de. Vill oxå till sol och värme. Julia ska flyga för första gången. Men de fixar hon hon är ju så duktig. Nu: tv

Rast

Kategori: Allmänt

Tog en liten rast från garderoben. Mamma kom förbi och överraskade med en bakelse. Så vi tog en fika och satt och pratade lite. Nu har hon cyklat hem och jag ska fortsätta. Hoppas att J kommer hem snart så han kan hjälpa mig att borra. Känner mig väldigt osäker på att göra de själv. Det är mans göra tycker jag. : )

Garderob

Kategori: Allmänt

Nytt projekt! Nu ska jag fixa våran garderob. Detta kommer bli jobbigt eftersom att man måste mäta så himla mycket men ska nog fixa de. Har köp klädställningar på Ikea som kostade 39kr/st och heter Mulig. Otroligt billiga kommer ha 4 - 6 st i garderoben. Återkommer med slut resultatet sen. Puss

Vin

Kategori: Allmänt

Tog mig ett glas Rose vin! Blev sugen när jag såg att de fanns en flaska i kylen. Sommaren är här snart och då sipprar jag gärna på Rose vin. I dag när jag var ute så kände jag två dofter den ena grillat den andra blommor. Dessa är sommar för mig. 18 dagar kvar till den 1 juni. Då börjar sommaren: ) Dags att smida sommar planer snart. Hoppas på en resa till Nice!

Pause

Kategori: Allmänt

Var tvungen att lämna lyan ett tag då jag stressar upp mig för visa saker här hemma. Jag vill få allt gjort direkt och att de ska bli klart. Orkar inte se på de ogjorda sakerna för då hoppar en inre stress i gång på mig vilket är sjuk jobbigt. Jag tog cykeln hem till pappa. Vi satt och snackade men lekte mest med Julia. Nu är jag hemma igen och gör nada orkat inte ens se på tv. Vill sova och vakna i morgon till en ny dag!

Mat

Kategori: Allmänt

Matlagning på g! Blir grönsakswook med bacon och råris. Super hungrig efter dagens alla aktiviteter. Har målat lite lister med blev riktigt nöjd. Nu väntar jag bara på att J ska komma hem från jobbet så vi kan äta. Vet inte vad som händer sen. Kanske blir en lugn kväll hemma. Tråkigt väder för att vara ute för att göra något. Vad gör ni i dag?

Balkongen

Kategori: Allmänt

God morgon! Tvättar nu på morgon kvisten. Älskar min tvättstuga den är så bra. Finns allt där man saknar inget. När tvätten är färdig ska jag ta tag i våran balkong. Den ska städas, oljas och nya blommor ska planerats. Kommer bli så fint och mysigt där. Vill köpa nya balkong möbler men får avvakta med de lite dom vi har funkar ju. Tänkte köpa sittkuddar och plädar så de piffar upp möblerna. Nu: tvättstugan

Film Mys

Kategori: Allmänt

Jag och J har film mys i sängen. Tittar på Den sista samurajen som går på kanal 4. Har massa gotti att mumsa på till filmen. Hoppas jag orkar hålla mig vaken och se hela filmen. Är trött efter allt fix och trix som jag styrt med under dagen. Måste kila för nu börjar filmen puss

Fika

Kategori: Allmänt

Har tvättat alla fönster hemma och plockat i ordning. J och pappa jobbar i hallen och fixar de sista. Börjar verkligen arta sig hemma nu. Ska åka och hämta mamma nu. Vi ska ta en fika ute i solen! Sugen på glass blir nog en sväng till Halvars. Puss

Underbart

Kategori: Allmänt

Underbart väder ut i dag. Man blir på så bra humör när solen lyser. Jag ligger i sängen och drar mig ska strax gå upp och äta frulle. Sen blir de en sväng till ingelsta. J kommer hem i dag så ska mysa med honom.

Middag

Kategori: Allmänt

Ska hämta upp Hilda nu för att åka i väg att äta middag på stan. Tror de blir China mat. Var jätte länge sen jag åt de. Sen ska vi möta Lina för att hitta på något. Blir kanske en sväng ut för att dansa. Är dock sjuk trött eftersom jag inte sovit mycket i natt. Nu ska jag vara lite social med girlsens. Bye

Landet

Kategori: Allmänt

Nu har alla Norrköpings stadsbor varit ute på landet och tittat på koutsläppet. Det var helt ok men tyvärr började regna. Julia tycke nog att de var lite långdraget. Så vi var inte där så länge. Nu ska jag pyssla lite hemma. I kväll väntas middag på stan.

 

Godmorgon

Kategori: Allmänt

Ska åka i väg på koutsläpp nu på morgon kvisten. Det är ute på vikbolandet. Gårdar runt om i Sverige har ett samarbete med arla. På deras hemsida kan man se vilka gårdar som har koutsläpp. Www.arla.se. Dåligt väder nu men hoppas de inte blir regn alla fall.

Spontant

Kategori: Allmänt

Vid åtta åkte jag och mamma från norrpan i går och var hemma kl tolv. Blev ett spontant besök i Boxholm. Spenderade ca en timme där sen åkte vi hem igen. Vädret var helt skumt! Solsken först sen helt mörkt på himmelen och regn. Hörs

Dagen

Kategori: Allmänt

Bilder från dagen! Har shoppat i ca 4 timmar nu. Och nu sitter vi fast på Bauhase eftersom himmelen har öppnat sig och de går inte att gå ut!

Projekt

Kategori: Allmänt

Nu ska jag ta tag och fixa våran säng. Vi har en säng som är 200*200. Det är jätte svårt att hitta sängram, gavel eller sängkappa till våran säng eftersom den är så stor. Jag är så trött på att madrasserna syns och att dom ser gulaktiga ut. Jag och farmor ska sy en sängkappa som döljer dom fula madrasserna. Det går åt väldigt mycket tyg till sängen. Hittade ett på Ikea som var ok och kostade 79kr/m totalt hade de blivit ca 700kr med alla tillbehör som krävs. Vilket är billigt då en sängkappa kostar över 1000kr till en stor säng. Men så kom jag på att jag har ett par vita gardiner som jag kunde använda eftersom som bara ligger och tar plats. Detta är resultatet! Vad tycker ni?

Sneakpeak

Kategori: Allmänt

Här kommer lite bilder från
Lyan!

Lite nytt

Kategori: Allmänt

Dessa mattor köpte jag för några dagar sen. På rusta 149kr st.

Fredag

Kategori: Allmänt

Jag vill verkligen bli frisk NU. Usch mår helt kasst och har typ tusen saker att göra. Tvättar för fullt och städar nu. Sen ska jag åka till formor och sy lite. Nu kallar tvätten bye!

Sängen

Kategori: Allmänt

Ligger i sängen och drar mig. Känner mig inte på topp ännu. Ska vila lite på förmiddagen. Sen ska jag skruva ihop resten av alla möbler. Har ca tio paket att sätta i hop så kommer ta ett tag. Ikeas beskrivningar är inte dom bästa och deras skruvar är så dåliga. Fick flera st som var fel gängade. Nu: vila!

Möbler

Kategori: Allmänt

Mår inte bra i dag. Har inte bloggat pga de! Men åkte till Ikea med pappa, julia och anki. Köpte massor till lyan. Bilen och släpet var full proppat. Tur att pappa har stor bil och släp. Har satt i hop våran nya soffa men mera orkade jag inte. Får fortsätta i morgon hoppas att jag mår bättre då. Sov gott

Sjuk

Kategori: Allmänt

Vaknade i morse med halsont, feber och förkyld. Inte alls kul har inte tid att vara sjuk. Ska vila och kurera mig hela dagen så hoppas jag att de är borta i morgon. Skulle fixat massor hemma men orkar inte! Ringt till tele2 och beställt lite saker. Kommer i slutet av veckan. Nu : vila!

Pannkakor

Kategori: Allmänt

Blev pannkakor till middag i dag. Mums : ) har lagt golv hela eftermiddagen blev super fint nu ska vi på plats med alla möbler intar Ikea på onsdag. äntligen har vi snart ett vardagsrum. Just nu hänger vi i sovrummet ser på film. J är helt inne i den jag tittar knappt! Somnar väl efter halva sim vanligt. Puss

Måndag

Kategori: Allmänt

Jag vet att jag har skrivit de för men här kommer de igen! Jag hatar hantverkare... I dag kl nio skulle en Nisse komma och fixa lite i köket men ingen kom. Ringde och Messa inget svar. Fick sen ett mess kommer 12.30. Väntade på att han skulle komma kl 12.28 får jag ett nytt mess kommer i morgon kl 9.00. Svaret han fick tillbaka dra åt helvete och radera mitt nr! Jag är stenhård. Han sumpade sin chans nu får någon annan den.

Sunshine

Kategori: Allmänt

God morning härlig dag ute. På schemat i dag sy hos farmor, träffa hantverkare, träffa Hilda, shoppa inredning och lägga golv. Har sminkat mig och fixat mig känns som de inte har hänt på ca en månad. Och de är sant så de var skönt att måla på fajset. Nu kaffe för att piggna till!

Shopping

Kategori: Allmänt

Detta fick jag med mig hem från shoppingrundan i dag: krukor och blommor från Ica maxi och krukor plus ljus från plantagen. Ljusen luktar så gott valde doften magnolia : )

Hello

Kategori: Allmänt

Varit och storhandlat, shoppat på Jula och tvättat bilen. Fått ut massor av dagen känns underbart. Jag sitter nu och väntar på mamma. Vi ska åka och shoppa inredning till lyan. Ska försöks hitta överkast, mattor mm. Puss

God Morgon

Kategori: Allmänt

Solen skiner himlen är blå. Jag är vaken men J ligger och sover ännu. Jag tänkte att jag skulle åka i väg och stor handla mat och fulla upp mat förrådet. Jag blir så lätt rastlös och oftast när jag vaknar vill jag komma igång med dagen direkt. På agendan i dag: fixar i lägenheten, åka till Jula, måla, sy mm. Hörs senare! Puss

Middag

Kategori: Allmänt

Middagen intogs hemma hos pappa i kväll. Fick fläskfilé, potatisgratäng och sallad. De var så gott. Pappsen är en riktig mästerkock. Blev mycket lek med Julia med hon är så roligt som att se på komedi film! Nu väntas film!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3366359/images/2012/pic_201374134.jpg" class="image">

Dagen

Kategori: Allmänt

Dagen har bestått av att åka runt och leta kakel till köket. Hittade ett fint på Bauhause som vi köpte. Bilder på de kommer när de sitter på väggen. Vi har fixat hemma och satt upp hatt hylla och sko ställ med. Hittade en kran på k-rauta som såg ut som en telefon.

Ikea

Kategori: Allmänt

Varit på Ikea och shoppat. Blev en byrå, skoställ, hatthylla mm. Nu sitter vi i bilen på g hem. Ska montera byrån i kväll så vi kan få ordning på våra kläder. I morgon fixar vi ordning i garderoben med klädstänger.

Bestämt

Kategori: Allmänt

Nu har jag bestämt golv till vardagsrummet blir något som bryter av till dom andra golven. Men tyvärr fanns de inte tillräckligt på lager så får köpa de på måndag. Synd hade varit skönt att få de gjort i helgen. Men men finns annat att pyssla med. Väntar på J nu som är och hämtar ett skåp som vi ska ha i badrummet. Sen blir de nog Ikea: )

Iväg

Kategori: Allmänt

Ska möta upp pappa snart vi ska titta på golv. Ändrade planer blir ett laminat golv i stället för ett furugolv. Har bara inte bestämt träslag eller färg ännu. Men har en prov bräda som jag fick låna hem. Måste dra hej!

FAN

Kategori: Allmänt

Inget går rätt i dag.......

Sorry!

Kategori: Allmänt

Jag har inte haft tillgång till internet då mitt internet strulat på mobilen och hemma. Men nu är de tillbaka: ) Har massor att blogga om! I dag har jag städat och fixat massor hemma. Kommit en bra bit på vägen i lyan nu. Skönt att allt börjar komma i ordning. Men prio ett är att åka till Ikea och handla möbler. Men de blir i helgen. Eftermiddagen har spenderats i folkparken med Julias dagis. Måste sova nu puss

Flyttlass

Kategori: Allmänt

I dag flyttar vi till nya lyan ska bli härligt! I stort sätt är allt klart men finns lite små detaljer kvar att göra. Kommer visa bilder men gör de efter att möblerna är på plats. Blir väl att fixa massor i lyan men även flyttstäda klart. Vilket väder de är i dag känns som att de är sommar ute. Morgon kaffet intas på balkongen i dag.