PetraElisabeth`s

2012-12-31

Kategori:

Sista dagen på detta år är kommen. I kväll ska vi fira in de nya året med familj och vänner. God mat och dryck ska vi njuta av. Hoppas att kvällen blir trevlig. Jag är redo och klar: ) Blev en svart kjol, svart linne och ett maffigt halsband. Vad tycks?

Sista Powerwalk

Kategori:

Sista PW för i år men nästa år kommer jag fortsätta med de men då lite tuffare. Ska även införskaffa mig ett gym kort kommer då köra pass och styrketräning för att få en mycket fastare kropp till sommaren. Längtar : ) nu ska jag bli nyårsfin.

Tidig morgon

Kategori:

Har varit vaken sen kl 8, tvättat och mellan tvättarna tittar jag på The Hills och äter frukost. The hills är en av mina favorit serier som jag brukar titta på. Efter tvätten är klar blir de PW och sen ska jag göra mig klara för att fira in de nya året. Blir inget avancerat utan kör på en enkel klädsel och frisyr. Hur ska ni fira i kväll?

Dagen

Kategori:

Vi har spenderat hela dagen hemma hos Johannes familj. Trevligt att träffa alla och bara umgås. Nu har vi kommit hem och vi tänkte nog se på Avatar som börjar på 4 kl 20.00.

I morgon är de nyår och vi kommer fira med Johannes familj. Vad är era nyårs planer?

Här är lite bilder på mig och några av Johannes syskonbarn.

 

Mardrömmar

Kategori:

God morgon! Ingen bra natt för mig jag har drömt mardrömmar hela natten och pga de har jag knappt sovit: ( Ska försöka glömma denna natt och tänkte på något roligt i stället. Vi ska i väg till Johannes mamma i dag och umgås med hand syskon som är på besök så de ska bli trevligt. Vad gör ni dagen innan nyår?

Hipp hurra

Kategori:

Nu har vi firat söta Lina. Jag hade köpt ett halsband och en parfym åt henne som hon var nöjd och glad för. Festen blev lyckad och vi har haft de jätte trevligt men tyvärr har jag plågats av en ond mage hela kvällen så vid kl 01 åkte vi hem. Men vi har hunnit med en hel del druckit gott vin, spelat spel, ätit god middag, druckit goda drinkar och pratat om allt möjligt. En lyckad kväll helt enkelt. Nu ska jag lägga mig och hoppas att jag vaknar UTAN magont i morgon. God natt!

Festfin

Kategori:

Nu är jag klar för party. Blir först vin mys hemma hos Lina sen middag på Bishops Arms : )

Powerwalk

Kategori:

Hann bara en timmes PW men bättre än inget. Nu stress som vanligt!!!!!!

Trött

Kategori:

I dag är jag trött. Har precis ätit frukost, druckit kaffe och ska strax hälla i mig en celcuis behöver extra energi till min PW som jag tänkte ge mig ut på. I dag är jag inte taggad på PW men de är bara att göra de brukar alltid kännas bättre när man väl är ute och traskar.

Efter PWn ska vi städa får nämligen fika gäster i dag eller i morgon och då vill man ha de städat hemma.

I kväll är de födelsedagsfirande för Lina. Ska bli super kul : ) kvällen är inte riktigt planerad förutom att vi ska dricka vin hemma hos henne.

Mammi time

Kategori:

Jag och mamma har umgåtts på stan gått i butiker, shoppat och tagit en fika. Massa folk i butikerna som var ute och rea shoppade vi skippade rean och kikade mest på nyheter. Jag köpte jätte fina armband och en topp. Sen köpte jag present till Lina som har födelsedagsfest i morgon : ) hoppas hon gillar de hon får. Nu ska vi äta mat här hemma sen mysa i soffan. Puss

Solsken

Kategori:

Solsken under hela promenaden så underbart man bli så lycklig så fort solen tittar fram. Skönt nu är PW avklarad och nu blir de dusch sen ska jag äta en god sallad som älsklingen hade fixat åt mig : ) tack älskling! Måste stressa lite nu ska nämligen träffa mamma på stan.

Mini

Kategori:

Mini yoggi är en ny yoghurt som finns i butik nu och de är en favorit som vi äter ofta till frukosten här hemma. Den är väldigt kalorisnål, innehåller knappt något fett. Testa den. Finns i tre smaker blåbär, jordgubb & citron och passion & vanilj. Jag tycker bäst om den med blåbär men alla är goda.

Vi sitter just nu framför tv men varsin kaffekopp jag laddar för PW och älsklingen halvsover.

Glass

Kategori:

Egen glasstillverkning har pågått här hemma nu. Den är nu klar och vi ska äntligen smaka. Vi valde att göra chokladglass med chokladkross. Hoppas den är god: )

458 kalorier

Kategori:

Underbart men såååå halt. Va försiktiga om ni ska ut och gå i dag för de är jätte halt. Under rundan passerade jag en ambulans som hade hämtat en person som hade halkat. Nu blir de dusch och fix sen åker jag och babe i väg på en shoppingrunda se om man kan hitta något rea fynd. : )

Sovmorgon

Kategori:

Vi tar sovmorgon här hemma varje dag nu under våran ledighet och de är så mysigt att sova länge sen äta god frukost tillsammans. Kaffe tar vi ofta i sängen framför tv : ) så nu ligger vi och se film och dricker kaffe.

Jag tänker på vad som händer i dag. Vi har inget planerat men jag vill gärna ut på en PW, ska försöka komma på något annat man kan göra i kväll. Någon som har något förslag?!

Eftermiddag

Kategori:

Slask och regn....jag är dyngsur så nu ska jag strax ta en lång och varm dusch. Men skönt var de ändå att röra på sig efter all mat man har ätit dom senaste dagarna. Efter de ska vi gotta oss i mera mat och annat gott. Hihihi

I går

Kategori:

Jag hade så kul i går med tjejerna. Vi spelade massa spel, satt pratade och drack massa vin : ) Blev inte så sent utan vi var hemma vid ca halv ett och jag gick och la mig direkt och tog en lång sovmorgon i morse vilket var guld värt.

Nu har vi haft fika besök av pappa, Anki och Julia alltid lika trevligt att få besök. Nu ska jag försöka tagga till och ge mig ut på en PW. Sen blir de mys i soffan hela dagen/kvällen med hjärtat.

Redo för fest

Kategori:

Nu är jag klar och redo för vin drickande med tjejerna: )

Slut för i år

Kategori:

Nu har vi firat jul klart för i år. Jag längtar redan till nästa jul då jag och älsklingen kommer ha jul hemma hos oss. Vi har haft en toppen dag med massa god syrianskmat och fika. Vi har myst framför tv och sett Harry Potter. Nu åker vi strax snart hem och jag ska vila en stund sedan börja ladda upp för kvällen.

Black

Kategori:

Kör på svart klänning med silver smycken i dag. Den här klänningen kommer från Ullared. Visst är den fin? Vi ska strax åka bara några små saker kvar att fixa. Puss

Juldagen

Kategori:

PW check jag vaknade skapligt så gav mig ut på en timmes PW. Nu ska vi äta frukost sen gör oss jul fina för att åka i väg och fira jul med Johannes familj. Ska bli jätte trevligt. I kväll blir de fest med tjejerna: )

Bildbomb

Kategori:

Här kommer massa bilder från våran jul. Vi har haft en jättebra jul med trevligt sällskap, julklappspel, lotteriutdelning, mat, fika och godis. Vi har ätit så vi typ spricker snart. Mamma blev så glad över godisbuketten som hon fick och även jullådan som jag hade fyllt med massa saker. Nu är vi hemma och ska mysa ner oss i soffan och en bra film. I morgon blir de julfirande med Johannes familj : ) hoppas ni har haft en trevlig Jul!

Julfin

Kategori:

Nu åker vi strax i väg på julfirande. Både jag och älsklingen har gjort oss julfina: )

Lite knäpp.....

Kategori:

Jag gav mig ut på en PW runda trots att de är julafton. Laddat på med ny energi så jag orkar hela dagen: ) nu är de lite stress så vi hörs sen puss

God Jul

Kategori:

Älsklingen och jag har myst runt köksbordet ätit god frukost. Har även öppnat våra julklappar : ) jag fick en glassmaskin och en helt underbar värmefilt så ni slipper jag frysa. Tack Babe! Jag hade även köpt några klappar som innehöll en ungstermometer, mjukisbyxor och kött bestick. Han blev super nöjd med de.

Nu ligger vi i sängen, tittar på tv och dricker kaffe. Jag funderar på om jag ska ge mig ut på en PW runda dock en kort i så fall. Får se hur jag gör.

Kl 13 åker vi till farmor och farfar för att fira jul med dom och även pappa, bror, Julia och Anki kommer ditt. I eftermiddag åker vi vidare för att fira med mamma, lillebror och även mormor och Hasse kommer ditt. Åhhh kommer bli mys. Önskar alla en riktigt God Jul : )

Tomtegröt

Kategori:

Kl är 8 och jag står och fixar tomtegröt och smörgås till frukost. Ska strax väcka älsklingen så vi kan äta god jul frukost i hop sen kryper vi ner under täcket igen. God Jul

Pyssel

Kategori:

Alla köttbullar är rullade, skinkan är redo för ugnen, alla paket är inslagna.

Hemma hos min farmor och farfar på julen så köper vi lotter som vi slår in i små paket. Jag har suttit och pysslat med de ett tag nu och detta blev resultatet. Mest nöjd blev jag med skjortan visst blev den fin?

Jag och Johannes har lånat ut våran gran i år så våran golvlampa får agera julgran i år.

Nu ska julmarknad lagas. Sen blir de skinkmacka: )

Yummie

Kategori:

Hemma från en lång och kall PW och nu ska jag äta frukost : ) sen ska jag ta tag i alla måsten innan hjärtat kommer hem.

En dag kvar

Kategori:

I morgon är de julafton åhh vad jag längtar : ) sitter just nu nyvaken och försöker piggna till med en celsius. På schemat i dag: PW, tvätta, laga julmat, slå in dom sista julklapparna, ta en fika hemma hos pappa och mysa med älsklingen som har varit borta hela helgen. Vad ska ni göra?

Bort

Kategori:

Ska strax i väg på en grej. Kan inte skriva mera just nu men återkommer under kvällen.

Myser

Kategori:

Jag ligger ner bäddad i sängen och kl är bara 20,32. Haha! Kände mig så trött och frusen så jag beslöt mig för att lägga mig i sängen och kolla på tv.

Har varit med Lina på stan köpte några sista saker inför Jul så nu är de klart skönt. Vi åkte även och handlade julmat på citygross.

Ändrade planer

Kategori:

Blev ändrade planer för mig och jobb så får se när jag sticker i väg. Nu sitter jag och dricker kaffe och ska strax möta upp Lina på stan för lite shopping.

Jobbigt i morse när jag var ute på morgon PW. Hade snö blåst i ansiktet i stort sätt hela rundan men bara att kämpa på : )

De lönar sig

Kategori:

Haha jag hittade 70 kr på backen i dag när jag var ute på min PW runda: ) De lönar sig!!! Blev inte så långt i dag då jag känner att jag har massa andra saker som oxå måste hinnas med kommer nämligen jobba uppe i Sthlm från torsdag-söndag så allt jag hade tänkt hinna med dagarna innan jul nu måste jag hinna i dag! Men med planering ska de nog gå vägen. Fast visa saker får jag nog stryka helt från listan.

Tvättar och pysslar

Kategori:

Jobbat klart så nu är jag hemma och tvättar samtidigt som jag dricka kaffe och pysslar inför jul. I stället för att ge bort en riktig julblomma har jag knåpat ihop en godis bukett med julgodis : ) mycket roligare att ge bort. vad tycker ni? Fin? Jag kan tyvärr inte skriva vem som ska få den utan de kommer ni få se på jul. Den är inte helt färdig ännu tänkte jag ska ha cellofan runt och fint snöre. Nu kallar tvättstugan tack och hej !!!

Onsdag

Kategori:

Sitter redo och klar för jobb. Men innan jag åker i väg ska jag titta på något morgon program och dricka mitt kaffe. Bli en kort arbetsdag. Ska bli skönt då jag har extremt mycket saker att fixa inför jul. Tänkte hinna med en PW oxå. I kväll är de kalas för farmor
och farfar. En dag som denna krävs de planering för att hinna med allt.

Hurtiga jag

Kategori:

Gav mig ut på en PW i dag med. Jag är stolt att jag tar mig ut trots kylan och dåligt väder. Nu är jag helt slut sitter i soffan och tar igen mig lite innan jag tar tag i några måsten!!!!

Jobba, jobba & jobba

Kategori:

Åker strax mot Linköping och jobbar. Har en hel del att göra i dag men ska nog gå bra. Hinner inte skriva mera måste svepa kaffet sen åka. Puss

Inga dåliga väder bara.....

Kategori:

dåliga kläder. PW i blasket och snö blandat regn de är uppfriskande Hahah eller inte. Men jag kände efter allt jobb i dag behövde jag ge mig ut på en runda. Så de blev så. Nu gurrar de i magen så ska äta en sallad orkar inte laga något i dag. Älsklingen har laddat upp med film så i kväll blir de soffhäng : )

Sista veckan

Kategori:

Jobbar tre dagar denna vecka sen är jag ledig till 7 januari ska bli så skönt. Ska verkligen ta vara på denna ledighet och "vårda" mig själv.

I dag blir de mycket jobb med
massa butiker som ska fixat inför julveckan. Sen ska jag försöka ta mig ut på en PW=terapi...

Bra medicin

Kategori:

Startade denna söndag med en PW på 1h 30min. Åhhh de behövde jag verkligen. Nu börjar jag känna mig som människa igen. Nu ska jag äta en monster frukost sen åket jag och Lina till Vingåker: )

Glögg

Kategori:

I eftermiddag/kväll har jag umgåtts med mamma hon kom över på en glögg fika. Jätte mysigt. Vi har fikat, pratar och sett en film : ) nu är de natti natti för mig.

Julklappar

Kategori:

I dag ska jag och älsklingen i väg och handla julklappar. Har några kvar så tänkte att vi ska fixa med de i dag så är de klart. Sen blir de säng provning då vi är på jakt efter en ny säng : ) vädret är katastrof i dag så efter shoppingen håller jag mig nog hemma.

13/12

Kategori:

Ligger hemma sjuk och försöker kurera mig jag har inte tålamod att vila och ta de lugnt. Jag har alltid myror i kroppen och vill gärna göra saker hela tiden. Jag har pysslat lite nu på morgon för att inte bli allt för rastlös här hemma. Slog in första julklappen till julklapps spelet som vi ska spela hos mamma på julafton. Visst blev den fin?

Inget kalas

Kategori:

Men vilken överraskning!!!! Blev inget kalas utan ett bröllop. Pappa och Anki lurade ditt alla oss barn och överraskade oss med att gifta sig. Jag blev så förvånad men verkligen jätte glad : ) jag har ställt in mig på att dom skulle gifta sig i Kroatien i sommar så hade ingen aning om att de skulle gifta sig i dag den 12/12/12. Men är så glad för deras skull : ) Efter ceremonin så åt vi middag och firade!

Utställning & Middag

Kategori:

I dag ska vi fira farmor och farfar som fyller år. Så först blir de utställning i rådhuset efter de middag med hela släkten. Ska bli trevligt hade dock önskat att jag kände mig piggare och gladare: ( känner oxå att jag är på väg att bli sjuk så får se hur veckan/helgen kommer att bli!!!!

!!!!!!!!

Kategori:

I går blev de inget bloggande pga att jag mådde dåligt. Jag har en jobbig period nu vet inte vad de beror på men är nog bara en svacka. Jag jobbade i går sen åkte jag bara hem och la mig i soffan och sov flera timmar sen var jag vaken två timmar sen gick jag och la mig igen!!!!!

Jobbet känns inte alls bra längre med alla dessa jobbiga bilresor speciellt när de är dåligt väder och dåligt väglag. I går var de kaos igen och jag höll åter på att köra av vägen.....eftersom detta hände i förra veckan med är jag livrädd att köra och jag får panik av tanken av att köra : ( Tur att jag har mamma som stöttar mig och i dag kommer mamma följa med mig på jobbet som stöd. Vi får se hur de går.

Jag har ingen matlust och känner att jag kan knappt äta och dricka men ska försöka dricka en kaffe nu.

Kalas

Kategori: Allmänt

Nu är vi hemkomna från kalaset. De bjöds på goda saffrans bullar och saffrans cheese cake med pepparkakas botten. Mums har ätit den förut och de är en klar favorite hos mig =) I paketet fanns den en glögg med hallon och lakrissmak och en Aladdin choklad ask med bara mörk choklad (en ny sort som kommit). Så nu kan Anki gotta sig med både glögg och choklad. 
 
Efter kalaset åkte vi till City Gross för att handla till middagen som vi ska tillaga i kväll. Nu ska jag surfa runt lite på nätet och beställa några saker. 
 

Tant blus!?

Kategori: Allmänt

 
 
 
 
Tant blus eller inte?? Men jag gillar den känner mig sååå fin i den =) Även denna köpte jag på Ullared. 

2 advent

Kategori: Allmänt

Redan andra andvent och i dag är de bara 15 dagar kvar till julafton tiden går så fort. Har precis ätit en god frukost med J och vi tände självklart de andra ljuset. Nu ska jag hoppa in och ta en snabb dusch sen sminka mig för i dag fyller Anki år och vi ska ditt på kalas kl 11. Paketet ligger redo och inslaget.
 

Kvällen

Kategori: Allmänt

Trevligt men lungt party hamnade vi på i går. Vi satt mest och pratade. Åt en god tårta som födelsedagsbarnet hade köpt en chanelväska=) Lite roligt detalj som jag ska lägga på minnet till någon bjudning som jag kan ha längre fram. Blev inte alls sent utan var hemma vid halv tolv. Älsklingen satt och kollade på film när jag kom hem så tänkte att jag skulle se den med honom men jag däckade efter ca 2 min hihihi. 
 
 

Bortbjuden

Kategori: Allmänt

Sitter redo, klar och väntar på att mitt sällskap för kvällen ska bli klar och höra av sig. I kväll vankas de födelsedagsfest för en vän som fyller 28år. Så vi ska ditt och umgås sen får vi se vad kvällen har att erbjuda.
 
Julbordet var super gott föresten jag åt så jag nästan späck så när vi kom hem så mådde jag så dåligt eftersom jag var så mätt men nu är det bättre. Vi åt Ikeas julbord och de är verkligen något jag måste rekommendera er att göra. Kostar 199kr men har man Ikea family kortet så kostar de bara 99kr och då får man äta hur mycket man vill. De var ingen i våran familj som klagde på maten utan allt var supergott. 
 
Blev denna blus till partyt i kväll en gammal blus som jag hittade långt inne i garderoben roligt när man glömmer bort något sen hittar de igen =) 
 

På väg

Kategori: Allmänt

Nu sitter vi i bilen på väg till Linköping. Ska bli så gott med Julbord=) Så här roligt hade Julia i bilen =)

Present

Kategori: Allmänt

Mot stan för att köpa två presenter sen försöka hitta något som jag kan ha på mig på kvällens party=) I dag har jag en ny kofta och väska som jag shoppade på Ullared. Har inte mycket tid på mig så får bli en snabb sväng på stan. Ska nämligen i väg till Linköping med familjen och äta Julbord och en
shoppingtur på Ikea=)

Tidig morgon

Kategori: Allmänt

 
Ställde klockan tidigt i morse för att jag skulle hinna med en morgon pw innan dagens schema börjar. Solen sken och de var vekligen underbart väder ute=) blev ca en 1 h men de är bättre än inget. Sen hem för dusch, fix och frukost.

1:42:37

Kategori: Allmänt

Jag och Hilda knatade på i dag på PW`n så härligt men kallt. Men när man har sällskap när man går så känner man inte av att man är ute länge vilket är så skönt. Länge sen jag gick så länge så nu känns de bra i kroppen=) Nu har vi precis ätit ärtsoppa så gott. Johannes frågade vad vi skulle äta till middag och eftersom de är fredag ville han äta någon god kött bit men jag var så sugen på ärtsoppa så de fick bli de=) Men de måste vara soldatens ärtsoppa.
 
 
Nu blir de film mys sen sova för i morgon är de en fullspäckad dag på scemat. 

Ledig

Kategori:

Äntligen fredag, de betyder helg och ledighet. Tog lite sovmorgon men nu är jag pigg och sitter och dricker kaffe framför tvn. I helgen ha vi massa roligt planerat. Men i dag blir de PW med Hilda, fika hos mamma och köpa present till Anki som fyller år i helgen. Har dock ingen aning om vad jag ska köpa. Förslag?

Bambi

Kategori:

Bambi på hal is var de på PW'n i dag. Var otroligt jobbigt att gå då man var tvungen att ta i varje steg. Var helt slut när jag kom hem. I morgon har jag sällskap på min PW'n : )

Vände om

Kategori:

Jag vände om hem när jag kom till Linköping de gick inte att köra i dessa förhållande och jag känner mig rädd och osäker när jag kör efter vad som hände i går. Jag kommer låta bilen stå tills de är bättre på vägarna.

Åkte hem och ställde mig ,bakade och tvättade för att komma på bättre tankar. Älsklingen pratade om mockarutor i går så nu har jag bakat de till honom hoppas han blir glad : ) Gjorde även Biscotti med choklad och pepparkaksmak och Havrekakor med vit choklad.

Nu ska jag ge mig ut på en PW!

Vill inte

Kategori:

Usch vill inte köra i dag : ( men jag måste ju jobba!!!! Hoppas verkligen de går bättre i dag....

Nära döden

Kategori:

Fy vilken dag de blev i går. Allt började bra men spårade verkligen ut på eftermiddagen. Allt började efter Rimforsa olyckor, avstängningar, snöoväder, halka och oplogade vägar. Jag kör på E4an och alla dessa jävla lastbilar som tror som äger vägarna ska köra om mig och min lilla mini bil. Snön bara yr och jag kan knappt se något och då går mina vindrutetorkare sönder så nu ser jag inget. Försöker köra rak men de är för halt så när jag börjar se är jag på helt fel sida av vägen!!!! Fy fan vad jag var rädd och detta hände några gånger innan jag kunde svänga av E4an. Åker till Biltema för att köpa nya torkare men jag har aldrig byt torkare tidigare. Frågar snällt på Biltema om någon kan hjälpa mig att byta men självklart kan dom inte de. Tydligen får dom inte hjälpa kunderna utan för butiken. Så ut i snö stormen för att försöka byta och de gick åt skogen så frågar några på parkeringen om någon kan hjälpa mig men ingen kan. In på biltema igen för att fråga om de alla fall kan visa typ hur man gör eftersom de inte med kommer en beskrivning. Lite klarare på hur man gör så får jag ditt ett nytt blad på förstasidan efter typ 20min ute i stormen. Sen när jag har samlat mig och fällt några tårar så ska jag ge mig ut på vägarna igen. Då har jag stått på parkeringen ca 40min så sitter min bil fast i snön så försöker åka men spinner bara tittar efter någon som kan hjälpa mig men de sitter bara två killar i en annan bil och skrattar åt mig!!!! Till slut kommer jag äntligen i väg. Sen åkte jag ca 40km/h i timmen hem. Efter den dagen var jag helt utmattad : (

På riktigt

Kategori:

Kaos ute på riktigt i dag tog mig ca 20 min att bara skotta fram bilen! När jag väl skulle lämna parkeringsfickan så satt jag typ fast. Så ut igen och försöka få bort snövallen som bildats med fötterna. Så prio ett är att köpa en snö skyffel.

Onsdag

Kategori:

I dag ska jag på ett möte kl 9 sen börjar arbetsdagen kl 10. Jag ska köra och jobba i Rimforsa, Åtvidaberg och Linköping city. Blir att köra och ta de väldigt lugnt på vägarna då de är snö kaos och klass 1 varning ute. Känns så där att köra i detta kan jag säga! Blir inte bättre av att jag ska köra på mindre vägar som garanterat inte är plogade! Så håll tummarna för mig i dag.

Efter jobbet ska jag åka och köpa en present då de väntas kusin kalas i kväll. Ska nog hinna men en PW oxå.

Klappar

Kategori:

Nu är julklapparna inslagna som jag inhandlade på Ullared. Har några kvar att köpa men de gör jag hemma i Norrpan. Så mysigt med stora snöflingor som faller utanför fönstret, julbelysning och julklappar: )

Isbit

Kategori:

En timmes pulsande i snö var jobbigt men effektivt kan jag lova. Mina fötter är som isbitar nu men annars är de bra och huvudvärken är som bortblåst : )

Nu ska jag steka blodpudding till middag. De är typ våran nya favorit rätt, jag skulle lätt kunna äta de flera gånger i veckan. Äter ni blodpudding?

Slut på jobb

Kategori:

Nu har jag jobbat färdigt för i dag och ska strax ge mig ut på en promenad i snön. Har sån huvudvärk så hoppas de går över efter en PW och frisk luft. Sen blir de hem, laga middag och slå in julklappar. Mys!

Snöar

Kategori:

Oj vad de snöar ute. Nu ska jag äta lunch : )

Sliten

Kategori:

Fy vad jag är trött i dag efter en hel dag på Ullared men de är de så värt. Vi kom hem kl 23 i går och jag gick väl och la mig 24 och i morse ringde kl 06,00. De är ju inte så att jag sovit lite utan 6h räcker men i söndags natt gick jag upp 03,00 sen åka bil i ca 10h och gå på Ullared i ca 8h de tär på en. Tänkte att ni ska få se vad jag fick med mig hem från Ullared men de kommer upp senaste i veckan.

I dag blir de jobb men som tur är har jag ju fördelen med mitt jobb att jag lägger upp de själv hur jag jobbar så i dag blir de en lugn och kort dag.

Sitter fast

Kategori:

Japp vi sitter fast i bilkö pga en buss olycka som har ägt rum för ca en timme så hoppas att de börjar röra på sig snart. Lyckad shopping blev de alla fall och notan 4100kr nu blir de inte shopping på ett tag ; )När vi skulle lasta in alla påsar så fick de knappt plats i min lilla mini bil. Hela bagaget och baksätet är fullproppat med shoppingkassar. Hahah hur hade de gått om vi var flera i bilen : D

Färdiga

Kategori:

Nu har vi shoppat färdigt och nu ska vi se vad notan hamnar på: /

Vi har haft de jätte bra hela dagen hittat massa fint till mig, Johannes, julklappar och till hemmet. : )

Off we go

Kategori:

Här kommer jag spendera dagen med en vän : )

Vaken

Kategori:

Kl är 04,00 och jag är vaken ska strax åka i väg till en vän. Hihi puss

Första advent

Kategori:

Ligger och gottar mig i sängen framför tvn. Ska strax se på julkalender och äta Riesen : )

Skön start

Kategori:

Startade denna söndag med en lång PW runt strömmen. Isigt, kallt och uppfriskande var de. Kände att jag var tvungen att rensa huvudet och de gör jag bäst på en PW!

Nu har jag ätit en av mina favorit frukostar. Det var risgrynsgröt med kanel och mjölk och knäcke macka med ost. Åh så gott och julig frukost : )

Glögg kväll

Kategori:

I kväll har jag haft några vänner över på glögg kväll. De är ju första advent så ville ha en glögg bjudning och vi har haft de så mysigt och trevligt. Hade dukat upp massa gott och och bjöd på tre olika smaker av glögg : ) Favoriten var Hallon och Lakrits smak verkligen super god den måste ni testa. Hade även ost bricka med kex, chokladmousse, saffrans biscotti, smörgås ned lax och saffransås och choklad tryfflar! Vi åt, åt och åt herregud vad mätt jag är nu. Hoppas mina gäster var nöjda med kvällen men de tror jag : ) Nu ska jag plocka i ordning sen blir de sängen! God natt.

I dag

Kategori:

Snart kommer mina gäster.

Olearys

Kategori:

Här hamnade vi på AW i kväll: ) nu ska vi äta god mat och dricka vin. Vad gör ni kväll?