PetraElisabeth`s

Fan

Kategori: Allmänt

Så tråkigt när jag inte kan blogga. Bloggappen fungerar fortfarande inte. Hoppas den kommer i gång snart. Det är mycket roligare att blogga med bilder och inte bara text. Eller vad säger ni? Helgen har varit toppen har umgåtts med mina vänner och familj. Kommer lägga upp bilder från de så fort jag har tillgång till data.

Sticker i väg

Kategori: Allmänt

Lina kommer och hämtar mig strax vi ska i väg och titta på balkonmöbler. Hörs=)

Dagens

Kategori: Allmänt

Här kommer mitt klädval från i går!



Byxor HM, Topp HM, Skor Scorett.

Munken

Kategori: Allmänt

Jag och J åt middag ute på stan i går och vi var sugna på husmanskost så vi gick till munken. Blev wallenbergare med potatismos och skirat smör. Mums! Sen drog vi hem för att till på Sverige-England. Det var ju ingen höjdar match tyvärr. 

Beställde Rose vin fick detta! Såg och smakade konstigt. Håller ni med?

Student firande

Kategori: Allmänt

Här kommer bilder från min lillebrors student. 


Eftersom min lillebror inte uppskattar varken blommor eller gosedjur så köpte jag hans favorite chips och hängde runt hans hals =) Bra idè va?



God paj med sallad serverades på student skivan =)



Spruta skumpa från balkogen är ett måste.

Ur funktion

Kategori: Allmänt

Bloggen har varit ur funktion och de har inte gått att blogga. Jag bloggar enbart från min mobil via blogg appen och den funkar inte för tillfället. Har nu fått tag i en data så här kommer lite uppdateringar från går dagen.

Studenten

Kategori: Allmänt

Hej på er! Idag tar min lillebror Patrik studenten från film och musik gymnasiet, så himla roligt! Jag ska möta upp min familj strax för att gå till utspringet. Efter de vi kilar hem till familjen och förbereder mottagningen med släkten. Så stolt över honom och han har verkligen kämpat.




Jordgubbar

Kategori: Allmänt

Gud vad jag älskar jordgubbar. Har ätit de till lunch och middag i dag. Blev lite mycket att göra här hemma så vi hann
inte laga någon middag. Så då fick de bli jordgubbar! Vi har skruvat i hop allt som jag shoppade på Ikea. De blev så bra nu är de bara lite små prylar som
måste inhandlas sen kan jag nog säga att de är klart här hemma. Äntligen! Nu blir de mys framför någon film. Puss

Shopping

Kategori: Allmänt

Tänkte visa upp de jag shoppade när jag var i Linköping. Blev marinblå byxor 199kr, grå blus 149kr, svarta sandaler 129 kr och en vit topp 99kr. Skönt att uppdatera i garderoben lite. Måste dock på jakt efter mer sommar kläder och toppar. Jag har skrivit upp på min "to do list" rensa garderoben så de ska jag ta tag i nästa vecka.

Hemma

Kategori: Allmänt

Hantverkaren gick efter ca 2 h och mest för att jag stod som en hök och stressade på honom. Han sa att de skulle ta 3 h för att sätta ditt ett tvättställ. Men de gick inte jag på! Jag kan inte sånt men hallå 3 h haha vilket skämt. Men hantverkare gör allt för att krama ur så mycket timmar som möjligt när dom
hos en kund. Nog om de. Jag har varit i väg och handlat mat och lite växter som vi ska ha här hemma. Orkade inte laga lunch så blev fil och jordgubbar gott och lätt: ) nu ska jag storstäda hemma innan j kommer hem!

Jobbigt

Kategori: Allmänt

Sitter intryckt i vardagsrummet för att jag har en hantverkare hemma hos oss just nu. Jag tycker de är extremt jobbigt att ha en människa hemma hos mig som jag inte känner. Man blir så obekväm och man kan typ inte göra något. Hoppas detta går undan och att han går snart. Då ska jag äta frukost, fixa mig och vänta på Hilda. Hörs

Godnatt

Kategori: Allmänt

Snart är de god natt för min del. Ligger och tittar på spider man 2 som visas på tv. Den är ju inte jätte bra men de finns inte mycket annat att se tyvärr! Snart är de helg och jag längtat sååå. Känner på mig att att helgen kommer bli toppen: ) sov sött

Ost i mängder

Kategori: Allmänt

Jag och J har nyss avnjutit en jätte god ostbricka. Blev så sugen på ost så vi åkte till city Gross och köpte massa gott. Blev fetaost, brie, mozzarella, cantadou och jordgubbar.Var också tvungen att inhandla min älskade saft som är mitt nya beroende. Köpte med mig två olika smaker så jag har den hemma. Nu ska jag fixa hemma puss

Nostalgi

Kategori: Allmänt

I dag har jag, mamma och Hilda tagit en tur till Nostalgiladan och Ikea. Nostalgi ladan var ingen direkt hit. Var mest 50-tal och 70-tals möbler. Vilket inte faller mig i saken. Men gillar man de och vill göra ett fynd så ska man åka ditt. Efter de åkte vi vidare till Ikea. Blev en del saker till lyan. Shoppade även kläder inne på ikano! Nu ska jag hem och gosa med J. Puss

Todays outfit

Kategori: Allmänt

Klädvalet i dag blev detta. Svarta byxor HM, blus Vero moda, skor HM, klocka Gant.

Onsdag

Kategori: Allmänt

Sitter och äter frukost blev smörgås och
Drickbara vitaminer. Fanns inget kaffe hemma så fick hitta något annan som gav lite energi. Ska strax börja fixa mig inför dagen. Ska möta Hilda och mamma kl elva vi ska åka i väg en sväng . Men innan de måste jag städa, fixa mig och möta en dam som ska köpa en sak av mig. Så måste skynda mig. Återkommer med outfit inlägg snart. Puss

Stan

Kategori: Allmänt

Varit med Lina på stan och shoppat. Blev ett par nya svarta ballerinaskor. Behövde verkligen nya då mina var slitna från förra säsongen. Så fynda ett par för 99kr på HM. Billigt och bra att shoppa på HM. Sen när stan stängde tog vi oss en Matbit och planera den kommande helgen. Nu sitter jag och J och tittar på spiderman som visas på tv. Hoppas ni får en fin kväll: )

Lek

Kategori: Allmänt

Lek i parken hela dagen har varit underbart väder ute i dag.

Sömntuta

Kategori: Allmänt

Väntar på att sömntutan ska vakna upp ur sin förmiddagslur. Blir väl lite mat för henne sen ut och leka i parken om vädret tillåter. Passar på att hälla i mig en kopp kaffe så jag oxå piggnar till. Vad gör ni i dag?

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3366359/images/2012/pic_206339848.jpg" class="image">

God morgon

Kategori: Allmänt

Jag är vaken och ska snart upp och göra mig klart och äta frukost. Sen bär de av mot pappa. Ska bara barnvakt till Julia i dag med. Vet inte vad vi ska hitta på men blir en långpromenad i vagnen sen massa lek i parken. Hon älskar verkligen att vara ute. I går var vi ute i ca 4 timmar och när jag sa nu är de sax att gå hem så ville hon inte de och började gråta. Är man inne så ställer hon sig i hallen och säger skor hela tiden tills man går ut. Nu: upp och hoppa!

Vilken förlust

Kategori: Allmänt

Vilken förlust för Sverige och även mig. Jag gissade inte rätt på antal mål men de gjorde ju inte J heller haha tur de eftersom jag är så sjukt dålig förlorare. Sverige kunde ha spelat bättre tycker jag. Bättre lycka nästa gång. Nu blir de natti natti sov gott!

Mål

Kategori: Allmänt

Jippi mål för Sverige! Bra gjort Zlatan.

Soffa

Kategori: Allmänt

Säljer denna soffa som är i gott skick och väldigt bekväm. Färgen är brunmelerad. Divanen är vändbar så man kan ha den på höger eller vänstersidan. Två små bruna kuddar ingår. Bud eller 5000kr.

Fotboll

Kategori: Allmänt

Jaha då blev de fotboll Sverige - Ukraina med J! Men myste till de med chips och dipp. Smarrigt värre. Fattar inte riktigt att jag ska se på fotboll i 90 minuter. Jag och J har bettat på resultatet. Jag tror de blir 2-1 till Sverige och J tror de blir 1-0 till Sverige. Vi får väl se vem som har rätt. Återkommer om de puss

Middag

Kategori: Allmänt

Jag är konstant hungrig jag äter sen efter en kvart är jag så hungrig igen. Som att jag inte ätit på hela dagen. Jag fattar inte varför har aldrig känt så här. De är som ett hål i magen och ett sug svårt att förklara. Åt en stor portion med pasta, köttfärssås och sallad för ca en halvtimme sen och nu skriker min mage efter mat. Någon som känt så här? Jag kan ju omöjligt vara hungrig igen!

Lekdag

Kategori: Allmänt

Har varit barnvakt hela dagen. Vi har varit ute i parken och lekt. Gungat, grävt i sandlådan och åkt rutschbana. Sen gick vi till Halvars och åt glass. Julia är allergisk mot både mjölk och ägg så hon fick hallon sorbet och de var en hit hon åt upp allt: ) sen gick vi en promenad till ankorna för att mata dom. Julia tyckte de var jätte kul. Men alla fåglar som var där var helt galna efter maten så man blev lite rädd i mellan åt. Sen gick vi hem!

Barnvakt

Kategori: Allmänt

Är barnvakt till Julia i dag. Just nu sover hon. Så jag passar på att dricka en kopp kaffe och ser lite på tv. Sen ska vi gå på stan eller gå till parken. Roligare att gå till parken men vädret ser inte så lovande ut. Enligt väder rapporten så väntas de regna hela eftermiddagen.

Pigg

Kategori: Allmänt

Jag är utvilad och de känns härligt med måndag. Jag ska snart sticka i väg så har lite bråttom. I dag har jag en del att fixa så måste sätta fart nu. Denna geting vilar just nu på våran balkong.

Seg

Kategori: Allmänt

Herregud jag är så seg! Hade besök av Js familj förut. Efter att dom gått så har jag legat i sängen och sovit. Fattar inte men har varit så seg. Så film, sängen och skräpmat har dagen bestått av. I morgon är de ny vecka med nya tag! Puss

Utgång

Kategori: Allmänt

I går var jag hemma hos Lorina och festa lite. Hade sjukt trevligt. Senare på kvällen så drog vi vidare till Hugos där de var smockat med folk. Och självklart hade vi sjukt kul där. Nu får vi besök så måste dra!

God morgon

Kategori: Allmänt

Jag har haft en bra och effektiv morgon. Åkte i väg vid tio och handla mat. En sväng till systemet för i kväll är de party. Sen slog jag till på lite shopping blev en matta till köket och en ny tvätt påse. Allt detta gjorde jag på ca en timme. Är hemma nu igen och har avnjutit en god frukost. Nu blir de massa fix hemma.

Fisketur

Kategori: Allmänt

Vi drog i väg på en fisketur men tyvärr fick vi bara bottenapp: ( hoppas att de går bättre nästa gång. Men som vanligt på våra äventyr händer de saker så man skrattar på man tjuter. I dag var de Fia som stod för underhållningen. Hon hade med sitt ny inköpa fiskespö och var redo att börja fiska. Första kastet hon kom långt och allt så bra ut. Plötsligt fastnar draget i botten och sitter fast. Hon drar lite lätt men de sitter fast så hon tar i lite hårdare och så går hela j*vla spöt av! Ha ha jag dog så kul! Sen kom regnet så vi begav oss hemåt! Nu ska jag sova. God natt.

Stan

Kategori: Allmänt

Varit på stan med Hilda och shoppat. Länge sen vi hade tid att umgås så de var jätte kul. Nu drar vi i väg på nya äventyr; )

Outfit

Kategori: Allmänt

Kör på skjorta i dag : )

Hej

Kategori: Allmänt

Jaha tog en paus blev tydligen en liten paus från bloggen med. Blev mycket att göra i går. Hjälpte Hilda att bära en tvbänk som hon hade köpt. Den var väldigt tung men vi fixa de. Den blev de lyx middag på mc. Men var jag så trött så la mig en stund somnade och vaknade 20,30. Sen kunde jag inte somna om utan kl 03,00 somnade jag. Hoppas denna dag har något bra att erbjuds!

Pause

Kategori: Allmänt

Har tagit en liten paus från städning och tvättstuga. Kände mig hungrig så tänkte fixa lunch men tyvärr var de väldigt tomt i kylen som vanligt. Både jag och J hatar att handla mat så de brukar bli att vi drar ut på de tills vi verkligen måste handla! Men fick bli ett äpple och saft till lunch. Duger fint tills middagen i kväll. Nu ska jag ner till tvätten för att se om de är klart.

God morgon

Kategori: Allmänt

Tog en sov morgon eftersom jag var ute och dansa i går. Nu är jag pigg efter en kopp kaffe. Håller på att tvätta och städa. Blir att fixa hemma hela dagen. Kl fyra kommer en hantverkare hit och fixar några saker i lyan som måste bli klara. Ska bli så skönt att få de sista klart. Nu kallar tvättstugan måste sticka hörs: )

Hemma

Kategori: Allmänt

Nyss hem
Kommen från en ute kväll med Sofia och Morgan. Grymt kul har vi haft startade festen i oxelbergsparken med grillning och brännboll. Mitt lag förlorade tyvärr. Jag är sjuk dålig förlorare men men. Sen hem till Sofia för att förfesta. Spelade Singstar och dance spel sjuk kul. Efter de bar de av till Hugos där de var fullt med studenter och vi kände oss väldigt gamla ha ha! 7 år sen vi tog studenten. Men vi dansa och hade kul. Nu är jag såååå trött så god natt: )

Outfit

Kategori: Allmänt

Här kommer min dags outfit och min kvälls outfit. Bara byt till långklänning och slängt på mig lite smycken. Även lockat håret: )

Nationaldagen

Kategori: Allmänt

I dag är de den 6 juni och Sveriges nationaldag. Blir en fika och sväng på stan med mamma och Izabel. I kväll väntas födelsedags firande för en av mina bästa vänner. Grattis på dagen Sofia: )

Halsband

Kategori: Allmänt

Som utlovat kommer här bilder på halsbandet jag köpte i går. Svårt att fota de och de är verkligen finare i verkligheten. Finns på HM och kostar 99kr.

Musikquiz

Kategori: Allmänt

I går var jag med mina bästa vänner på Hugos för att köra musikquiz som dom har där varje tisdag. Det var verkligen jätte kul men väldigt svårt. Kan ju säga att vi tog inte hem första priset och inte heller tröstpriset. Haha. Får plugga lite sen testa igen. Rekommenderar alla att gå ditt kostar inget och är ett trevligt veckonöje. Magen kurar så nu blir de frukost. Puss

Fika

Kategori: Allmänt

Mamma kom förbi en sväng så vi tog en fika och prata lite. Sen åkte vi till skroten för att köpa en oljesticka eftersom min har gått av. Det var ju ingen lätt match att hitta en det fanns typ tusen bilar. Man fick typ klättra över däck för att komma fram till visa bilar. Haha sen hittade jag en och då passade den självklart inte på min bil. Men men får leta vidare. Sen åkt vi på shoppingrunda. Hittade typ inget : ( förutom ett jätte fint halsband visar sen. Puss

Källaren

Kategori: Allmänt

Lite bättre blev de i källaren. Men har en del saker som ska säljas så fotade de och ska lägga ut de på annons. Så fort de är borta så finns de bättre plats i källaren. Så blir en ny rensning/städning så fort de är borta.

Tisdag!

Kategori: Allmänt

Solen lyser äntligen ute och regnet är borta. Nu hoppas jag att vädret håller i sig så man kan njuta av sommar väder. I dag blir de att städa lite ska ta fönstrena igen eftersom dom är gula av all pollen. Sen blir de källaren som ska fixas. Vad gör ni i dag?

Vinden

Kategori: Allmänt

I dag tänkte jag att jag skulle ta tag i vinden och få lite ordning på sakerna. Så de gjorde jag och vilken skillnad de blev. Så skönt att sotera upp vad som ska sparas, säljas och slängas. I morgon ska jag ta tag i källaren och fixa ordning allt där. Nu ska jag måla: )

Jag lever

Kategori: Allmänt

Jag har inte inte bloggat på en hel dag och nu tänkte jag att jag ska göra de. När man bloggar så har man inte lust att blogga i bland. I går var en sån dag! Men i dag har jag ny energi och en ny vecka väntas. Sitter och dricker mitt morgon kaffe och planerar vad jag ska hitta på i dag: ) vad gör ni i dag?

Hemma

Kategori: Allmänt

Nu är jag hem igen från Sthlm. Haft en jätte bra dag med trevligt sällskap. Dopet var jätte fint och vi serverades god mat. Nu när jag var i Sthlm så passade jag på att hälsa på Js två systrar som bor där. Nu ligger jag i sängen och är sååå trött.

På väg

Kategori: Allmänt

Nu sitter vi i bilen på väg till Sthlm. Vi ska på dop det är en barndomsvän som ska döpa sin dotter. Dopet börjar kl 14 så vi ska stanna och hälsa på Js syster innan. Blir trevligt att träffa dom eftersom vi inte syns så ofta. : )

God natt

Kategori: Allmänt

Nu har jag fixat klart allt inför i morgon. Bär av till Sthlm i morgon kl 9. Ska bli en trevlig vistelse. Hoppas att solen kan titta fram så vi får de ännu bättre. Dags att sov snart men ligger och tittar på en film på 3 som jag vill se klart. J sover redan och de brukar vara tvärtom men han var så trött och somnade. Hörs i morgon puss

Lekstund

Kategori: Allmänt

Gick förbi pappa en sväng förut innan jag skulle i väg och fixa en sak. Lekte med Julia ett tag. I dag lekte hon gubben i lådan, pussla, fotboll och baka med lera. En lek varar i ca 5 min sen är de något nytt som ska lekas.

Stan

Kategori: Allmänt

Hittade vad jag skulle ha på stan! Blev nytt smink, byxor och parfym. Blev även en fika med mamma. : )

Glitter

Kategori: Allmänt

I dag satte jag på mig min favorit tröja. Den kommer från HM och ca 199kr tror jag. Love it så skön slapp och enkel även fast de är glitter i den: ) nu mot stan och shoppa lite. Eller mycket har en ganska lång lista; )

Fredag

Kategori: Allmänt

Åh så var de fredag tiden verkligen bara springer i väg. Men vad gör de. Tog mig en Sov morgon i dag. Nu strax upp för att äta frukost och få en bra start på dagen. Efter de blir de lite städning hemma. Sen måste jag till stan för att handla lite kläder och små plock. Puss