PetraElisabeth`s

AW

Kategori:

Nu ska de bli kalas kul med AW och gott med mat är jätte hungrig.

Denna outfit blev de i kväll : )

15-20min

Kategori:

Nu ska jag sitta här och vänta på bättre tider Hahah. Tar ca 15-20 att byta däcken så passar på att blogga och läsa bloggar. Känner att jag har myror i hel kroppen och vill komma i gång med dagen : )

Hemma

Kategori:

Åhhh inga långa bilresor i dag utan i dag blir de jobb i Norrköping. Men innan jag kikar i gång jobb dagen ska jag åka till däckcenter och fixa så älsklingen får vinterdäck på hans bil.

Efter jobb dagen blir de städa, fixa, PW och afterwork. Ska verkligen bli super trevligt med AW.

Ny

Kategori:

I dag slängde jag på mig min nya kofta som jag köpte förra veckan i Linköping. Älskar den. Kommer från Vila kostade 229kr.

Till olika ställen

Kategori:

I dag ska jag jobba i Rimforsa/Åtvidaberg/Linköping/Skärblacka så blir en hel del åka. De ser verkligen halt ute på vägen så blir att köra lugnt så jag kommer fram säker. Tur att man redan har satt på vinterdäcken.

Efter jobbet ska jag träffa mamma och vi ska ta en sväng på Ikea. Ska handla julpynt och lite små plock: )

Ha en bra dag puss

Vernissage

Kategori:

Precis hemkommen från Julias dagis har tittat på allt fint hon gjort på dagis. Sen blev de fika med korv och kaffe. Julia fiskade även lite fisk damm och fick en påse med popcorn och en ballong som var uppskattad: )

Nu ska jag dricka te och lösa korsord som jag inbillar mig att jag är bra på; )

Mjölby

Kategori:

Mot Mjölby för jobb hela dagen. Efter jobbet ska jag åka hem till pappa för att gå på vernissage på Julias dagis : ) ska bli kul att se vilka konstverk hon har gjort på dagis.

Här har ni mig i dag : )

Önskar er en toppen dag. Vilket kan behövas i höst rusket.

Fix & Trix

Kategori:

Nu har jag lagat middag, tvättat, städat och betalat alla räkningar. Ska mysa ner mig i soffan med te, ljus, tidning och filt : )sen blir de film med hjärtat.

Ny Loka smaken var god men tyvärr smakade den bara äpple och ingen kanel : (

Ny smak

Kategori:

Lokas ny vintersmak har kommit äpple och kanel! Vad tror ni? God? Jag är j galen i kanel så jag hoppas den är god : ) återkommer med smak betyg!

Höst väder

Kategori:

Fy vilket väder de är ute i dag. Tror alla kände att dom ville ligga kvar under täcket och inte gå upp. Jag sticker strax i väg till Katrineholm för jobb. Sen blir de hem och mysa med älsklingen.

Kör på vinter jacka i dag. Varm och så skön. Mitt bästa köp för 2 år sen.

Ledig

Kategori:

Måndag morgon och jag är ledig i dag. Jobbar resten av veckan så i dag ska jag göra massa måsten och saker som inte har hunnit med den senaste tiden. Jag hade planerar in en lång PW i dag men vädret är så tråkigt så får se hur de blir. Men vill verkligen ut så får nog trotsa vädret och gå ändå! Hörs under dagen : )

PW

Kategori:

Efter barnvakten åkte vi till City Gross för att handla inför veckan. Så fick jag en smart idé att jag kunde ju passa på att gå en PW så jag gick hem från City Gross och Johannes tog bilen. Skönt att hinna med en PW i dag med : ) Nu ska vi laga en god middag sen se film. En perfekt söndag!

Mini

Kategori:

Leker för fullt i Julias rum.

God Morgon

Kategori:

Mysig söndag morgon man vaknade upp till i dag. Blir frukost direkt sen ska vi göra oss klara för att åka och va barnvakt till Julle. Blir där i några timmar sen ska vi åka och handla ekar tomt i kylen. Vad gör ni en söndag som denna?

God natt

Kategori:

Jag har verkligen haft en toppen dag med massa roligt. Tack Lina! Men nu är jag trött så tänkte att jag ska sova. I morgon blir de att gå upp skapligt. Hörs. Sov gott och god natt.

Hugo

Kategori:

Bowling! Jag vann så klart : ) kul som attans var de.

Brasseriet

Kategori:

Mys fika på Brasseriet. Men nu drar vi vidare på nästa aktivitet : )

Tillbaka

Kategori:

Nu har vi gjort Linköping. Blev både city, Ikano och Ikea. Har shoppat massa nytt och även några julklappar : ) Nu är vi tillbaka i Norrköping och ska planera kvällen!

Heldag

Kategori:

I dag ska jag ha en hel dag med bästa Lina. Börjar med Linköping city : ) sen får vi se vad vi hittar på! Hörs!

Frukost

Kategori:

PW klart! Nu väntas lång och god frukost : )

Taggar

Kategori:

God morgon! Vaknade skapligt i dag och kände suget efter en PW så nu sitter jag ombytt och klar för att strax ge mig i ut. Men först ska jag svepa en celsius.

Blir hämtad vid tolv så hinner nog bara gå en 1h men de är bättre än inget : )

Redo

Kategori:

Nu sticker jag i väg. Har bytt om och fräschast till mig. Satte på mig en ny tröja som jag fyndade i går på H&M för 90kr. Älskar färgen och den är så skön.

Nästa grej

Kategori:

Jobbat klart för dagen och nu ska jag hem en sväng för att sedan åka vidare till nästa grej blir ett jobb möte på Ingeslsta!

Ikväll ska jag träffa Hilda och gå en kvälls promenad blir nog även en middag på stan.

Fredag

Kategori:

Mot Linköping och jobb men först frukost : ) i dag blev de mango, kanel och fil och självklart en stor kopp kaffe!

Fika time

Kategori:

Nu blir de fika med mamma på Mirum sen en runda i butikerna. Tydligen massa nyöppningar av nya butiker på Mirum i dag.

Trött men GLAD

Kategori:

I dag var jag uppe kl 05,30 för att åka och jobba: ) japp ni läste rätt jag ska jobba. Fick förlängt på jobbet vet dock inte hur länge men jag är glad för minsta lilla extra dag jag får jobba kvar!

Här e är jag i dag. Efter jobbet ska jag träffa mamma för en fika och lite shopping: )

Bling

Kategori:

I dag blev de helsvart outfit snyggt, mysigt men ändå dressat. I dag bär jag även min första klocka som jag fick till min klocksamling. Det är en klocka med "bling" från D&G. Fick den av pappa i student present för 7år sen.

Bil åkande

Kategori:

Ja i dag blir de mycket bil åkande. Startar med 3 butiker i Katrineholm, vidare till Söderköping och sist tillbaka till Norrköping för mer jobb. Fullt upp hela dagen. Men tyvärr kommer de bli sista dagen som jag jobbar åt detta företag vilket känns super tråkigt : ( Hoppas att de kan bli ändringar på de för jag tycker ju verkligen om detta jobb. Men jag har faktiskt ett annat jobb på g och har ett möte om de på fredag eftermiddag så vi får se hur de blir med jobb för mig framöver.

Nu ska jag äta frukost bestående av ny bryggt kaffe och fil med körsbär : )

Linköping

Kategori:

Mot Linkan för att jobba! Blir strax upp hämtad av en kollega sen väntas jobb hela dagen.

Efter jobbet blir de hem fixa middag och mysa med hjärtat. Ska även försöka hinna med att rensa ur garderoben och få ordning på mina kläder.

Ha en bra dag : )

PW

Kategori:

Bättre än inget! Hann med en 45 minuters lång PW innan jag skulle sätta i gång och tvätta! Men kändes otroligt skönt att hinna röra på sig lite : ) ska försöka hinna med några PWs efter jobbet denna vecka! Men motivationen är lite dålig när de är kallt och mörkt ute: ( nu ska jag fixa med de sista i tvättstugan sen ska jag stupa i säng.

Måndag 19/11

Kategori:

Hallå! Ny vecka ny tag! I dag ska jag jobba med en kollega i Katrineholm bl.a. Blir en intensiv dag då de är ett full späckad schema med jobb hela dagen!

I dag blir de sköna och bekväma kläder : )

Efter jobbet ska jag försöka hinna med en PW och även ta tag i tvätt berget som vi har här hemma.

Lyckat

Kategori:

Vilket trevligt besök: ) vi har ätit gott och umgåtts. Super mysigt! Jag och älsklingen bjöd på mini räksmörgås, oliv och fetaost röra på smörgås och skin och purjolöks röra på smörgås. Efter de blev de exotisk fruktsallad med vanilj kvarg. Hade även en liten skål med tryfflar som är helt gudomliga. Dom smälter bokstavligt talat i munnen. Våra gäster var jätte nöjda efter allt detta. Tycke även att de var jätte fint hemma hos oss: )

My blir de mys i soffan med film!

Besök

Kategori:

I dag kommer min familj på eftermiddags fika. Så ska strax sätta i gång att städa och förbereda inför besöket. Mormor och Hasse har ju inte sett våran lya sen vi flyttade hit så ska bli spännande de vad dom tycket: )

Men först kaffe!

Check

Kategori:

Klar med PW för i dag så underbart skönt! Hade ett långt samtal med min lillebror under promenaden och vi planerade in några saker som vi tänkte göra framöver: )

Nu ska pärlan bli ren!

God morgon

Kategori:

Jag har sovit och sovit totalt 12 timmar i natt så underbart skönt. Jag älskar att sova: ) har precis avnjutit en god frukost som älsklingen dukat upp till oss.

Tänkte dra på mig tränings kläderna och ge mig ut på en PW. Var länge sen jag var ut och gick och de är verkligen som terapi för mig så i dag blir de en runda för att rensa huvudet. Sen ska vi åka i väg och tvätta bilarna. Vad gör ni i dag?

Snabb vecka

Kategori:

Jag kan inte på riktigt fatta att de är fredag i dag och helg igen. Denna vecka gick så snabbt. Känns underbart!

I dag blir de jobb i Norrköping skönt att vara i stan på fredagar och slippa långa bilresor.

Kör på dressad stil i dag. Ny mörkblå kavaj som jag fynda på H&M's rea. Love it.

15/11-12

Kategori:

I dag väntas jobb i Åby, Finspång och Norrköping. En del av butikerna ska bli julfina. Tycker de är så mysigt med jul jag längtat på riktigt efter första snön. De är de finaste att vakna och dra upp persiennen och se ett vitt orört snötäcke bara glittra.

Här är jag i dag: )

Biopremiär

Kategori:

Åhhh vilken film. Är du ett fan av Twilight och har sett de tidigare filmerna så måste du se den sista. Jag tycker att den är den bästa filmen av alla som finns. Vilken spänning jag satt som på nålar och när filmen var slut ville man bara se mera. Tror tjejerna håller med mig på den punkten. De var jag, Lina, Hilda och Lorina som såg filmen och vi alla älskar Twilight : ) En riktig lyckad kväll blev de!

Nu ska jag göra mig klar inför jobb dagen.

Munken

Kategori:

Middag på munken och då blir de självklart wallenbergare: ) valde dock bort potatismoset fick i stället rotfrukter vilket var en succé! Ska strax börja röra oss mot bion. Vad gör ni i kväll?

Två koppar

Kategori:

Tar oss en kopp kaffe innan middagen och bion så vi inte somnar under filmen. Hahah!

Dax att gå

Kategori:

Ska strax i väg för att hämta upp Lina och ta en runda på stan innan vi möter resten av sällskapet på restaurangen : )

3 olika

Kategori:

I dag väntas jobb i Gusum/Ringarum/Söderköping så de blir en hel del åka i dag. Men i dag är en toppen dag för i kväll ska jag ut på middag och bio med tjejerna: ) Längtat!
Hur har ni de i dag?

Kör på stilrent,varmt och bekvämt i dag.

Tisdag

Kategori:

GM! Jag ska strax sticka i väg till Skärblacka/Linköping för jobb.

I dag kör jag på vinterjacka då de ser jätte kallt ut ute!

Vingåker/Katrineholm

Kategori:

Ny vecka och nya butiker att besöka. I dag kommer jag spendera hela dagen i Vingåker/Katrineholm.

Jobbig dag

Kategori:

Usch vilken dålig dag jag har: ( känner mig konstig och tom på något sätt. Sitter nu och lägger upp jobb inför veckan och de är en hel del pyssel med de kan jag säga. Jag tar en paus nu för att äta lite mat. Hörs i morgon och hoppas att jag har ny energi.

Familjen

Kategori:

Nu har jag varit hos pappa, Julia och Anki och firat farsdag. Pappa fick en glögg med rom smak och hans favorit nötter av mig och de uppskattades : ) dom bjöd på god saffrans cheesecake och den var då god : ) de som blev över gick jag med mig hem så jag och Johannes ska mumsa på de i morgon med!

Dagen innan

Kategori:

På väg till pappa nu för lite fars dags firande. Är stressad så skriver mera efter de. Puss!

Fika

Kategori:

Träffar mamma över fika och lite prat: )

Slutet

Kategori:

Jobba veckan är över när dagen är slut ska bli skönt med helg. Har gått så bra på jobbet i veckan. Kl ringde 05,30 i dag så känner mig lite sliten men tror jag piggnar till efter en stor kopp kaffe.

Har även en trevlig lunch dejt att se fram i mot under dagen : )

I dag kör jag på en ny tröja som jag inhandlad på Zara när jag var i Sthlm sist. I love it: )

Finspång

Kategori:

I dag ska jag besöka Finspång har två butiker som ska göras fina där sen blir de Norrköping resten av dagen.

I dag blev de mycket kläder lager på lager. Fryser ofta på jobbet så i dag pälsade jag på. Så kavaj, tröja, linne, byxor, dubbla strumpor och ett halsband som jag hittade långt inne i garderoben som jag hade glömt att jag hade. Men visst är de fint?

Ha en toppen dag puss

7/11

Kategori:

Kaffe rast! När man är ute och åker på vägarna så blir de väldigt ofta att man svänger in på en mack och köpet take away kaffe. Enligt min mening så har 7/11 de godaste kaffet : ) nybryggt på nymalda kaffebönor.

Nu ska jag njuta av min kaffe sen fortsätta min jobb dag.

Black

Kategori:

God morgon! Ska strax röra mig mot bilen och en dag med jobb i Söderköping. Mår toppen och är utvilad. Somnade nämligen halv tio i går. Otroligt skönt!

I dag kör jag på hel svart outfit med snygga smycken : )

Linköping

Kategori:

I dag blir de Linköping ska till några butiker på Ikano och city. Ska även försöka hinna en butik i Norrköping. Så kommer ha fullt upp hela dagen.

I dag kör jag på lite finare blus från Cubus.

I bilen

Kategori:

Lunch och kaffe rast kör jag i bilen i dag. Vilken morgon jag har haft körde så mycket fel i morse att jag fick panik fattade verkligen inte hur jag skulle åka. Men efter ett samtal till en kollega hittade jag rätt. Nu ska jag mot Katrineholm och besöka några butiker.

Mössa

Kategori:

Jag i dag. Kör på mössa tycker de ser så ruggigt ut ute. : )

Flen

Kategori:

I dag styr jag bilen mot flen och en dag med massa jobb. Har fem butiker att besöka så blir mycket att hinna med.

Kör på extra stark kaffe i dag så jag håller mig koncentrerad på vägen ditt. Tog även lite fil, kanel och nötter till frukost.

Thai

Kategori:

Thai buffé kan jag inte få nog av. Så de var de som vi åt till lunch i dag : ) efter maten gick vi hem till pappa på en kaffe. Satt, pratade och umgicks.

Nu ska jag skjutsa hem älsklingen och jag ska åka vidare för att träffa Lorina. Trevlig söndag helt enkelt!

Sunday

Kategori:

Klockan ringde 08,40 för att jag var tvungen att flytta på bilen. Ville bara ligga kvar men de var bara att gå upp och ut i kylan. Väl hemma igen dukade jag upp en smarrig frukost och väckte älsklingen. Älskar mysiga helger då man kan sitta och njuta av frukosten tillsammans.

Nu ska jag ta en duscha och snygga till mig. Vi ska nämligen möta pappa, Julia och Anki för en lunch på stan : )

Stor kopp

Kategori:

Vilar fötterna efter 5 timmar på stan. Vi är helt slut efter denna dag. Ska strax åka och hämta Johannes som har varit hos sin syster och hälsat på över dagen. Sen blir de att köra hem till Norrköping. Men tror jag och Lina är här snart igen; ) men först en stor kopp kaffe.

Glass

Kategori:

Ett måste när vi är i Sthlm är yoghurt glass. Jag valde pistage och jordgubbs smak i dag. Mums!

Break

Kategori:

God hälsotallrik är uppäten på Le Café i Sture gallerian: ) nu blir de ännu mera shopping. Zara är första anhalten våran favorit butik.

Barkaby

Kategori:

Shopping på g! Lina köpte så gin jacks och jag fick till lite shopping på Ikea. Nu rullar vi mot city.

07.00

Kategori:

Uppe tidigt denna lördag morgon klockan ringde 06.00. Ska dricka en kaffe sen i väg för att hämta upp Lina. Vi ska ha en hel dag i Sthlm. Ska bli jätte kul. Bloggar under dagen puss

Kläder

Kategori:

Mina köp från i går. Den blå toppen med spets kommer från Bik Bok 99kr, Vit topp från H&M 99kr, blå tub halsduk 129kr och svart och vit linne med spets kant 79kr/st de oxå från H&M.

Deep red

Kategori:

Fina naglar tills i morgon : ) Älskar denna färg och detta lack. Kommer från Åhléns och heter MBY nr 353.

Food

Kategori:

Rostbiff, skinka, oliver, sallad, melon, mozzarella, tomat och paprika så gott. De var de vi åt till middag i dag. Enkelt, fräscht och mättande. Vad åt ni till middag?

Köpte

Kategori:

Jag hittade några godbitar på stan i går. Tänkte att jag ska visa er de efter jobbet i dag men här kommer en titt.

FREDAG

Kategori:

God morgon på er! Jag vaknade upp på strålande humör. Sitter och dricker en kaffe innan jag sticker i väg på jobb. Har en lugn och skön jobb dag framför mig.

Skönt att de är fredag. I kväll ska jag och Johannes ha mys hemma så ska handla massa gott till middagen som vi ska äta i kväll sen blir de film och tidigt kväll. Eftersom de blir en tidig lördag.

I dag har jag på mig en ny tröja som jag köpte för ett tag sen på H&M. Snyggt med kabel stickat och dragkedjorna: )

City

Kategori:

Sitter på stan med Lina och ska äta lite. Blir sallad från ett café. Vi ska planera våran lördag då vi sticker i väg på äventyr: ) tänkte även att vi ska planera in lite annat kul!

Shopping sugen så blir nog en runda på stan med. Köpa lite nya toppar tänkte jag.

Jobbet gick jätte bra i dag jobbade på så bra att jag hann med en extra butik.

Ensam

Kategori:

I dag ska jag jobba helt själv och på schemat har jag fyra butiker att besöka. Har tidigare jobbat med en arbetskamrat som har lärt upp mig. Hoppas att de kommer gå bra är lite nervös!

Kör på skön kofta, sjal och ny lackade naglar : )

Efter jobbet i dag ska jag träffa Lina för att äta/fika och planera lördagen som kommer.