PetraElisabeth`s

Movie time

Kategori:

Nu blir de film kväll med tjejerna. Har hyrt två filmer som vi ska se i kväll: ) hoppas på att dom är bra. Blev en komedi och en thriller. Vad gör ni en kväll som denna?

Gallerior

Kategori:

Jag möte upp Lina för ett tag sen. Tänkte ta en shoppingrunda: ) vi började på Ingelsta men där fanns de inget så nu åker vi vidare till Mirum för att se hur utbudet är där. Måste hitta kläder till i morgon då de vankas tjejmiddag: ) senare i kväll blir de film kväll hos Hilda.

Bad

Kategori:

Hela förmiddagen har spenderats på badhuset. Har plaskat och lekt massa. Julia är inte minsta rädd för vattnet och hoppar och är jätte tuff. Blev en fika paus med köpte kaffe och Julia ville ha en glass så de fick hon: ) nu är jag hemma igen har varit nere i tvättstugan och laddat maskinerna. Ska även mixa i hop en äpple och kanel smootie till lunch.

Fredag

Kategori:

Hej! Vaknade halv sju ligger och drar mig lite i sängen men ska strax upp och äta frukost och ta en kopp kaffe. I dag blir de ingen morgon PW. För jag ska
nämligen till badhuset med Julia och Anki tänkte passa på att motions simma i stället och känner jag för PW på eftermiddagen så blir de då i stället: ) Efter badet blir de tvätt och städ. I kväll ska jag och Hilda hitta på något roligt. Tror detta kommer bli en rolig helg. Vad har ni för planer?

Nyttigt snacks

Kategori:

Jag blev sugen på att äta något snacks nu på kvällskvisten men jag är ju stenhård mot mig själv nu så inget onyttigt. Så kom jag på att jag kunde göra morots chips. Det blev en ny favorit så gott! De ska ni testa: ) bara googlar på hur man gör. Tar ca 10 min. Nu blir de film och soffläge!

Marknad

Kategori:

Jag och mamma åkte till vilbergensmarknaden som är varje år. Men de var inte mycket att ha var mest krimskrams. Men vi gick runt, tittade och tog en fika. Dom hade en jätte stor kakbuffe där alla kakor kostade 5 kr och dom hade säker ett 30 tal att välja på. Men jag höll mig och tog bara en kaffe. Sen åkte vi och hämtade en fåtölj som vi skulle ha i hallen men tyvärr blev den inte bra : ( nu väntas middag!

Me

Kategori:

Här e jag i dag : ) hoppas ni får en fin dag.

Pepp pepp

Kategori:

Run keeper är bästa appen. Man blir ju så peppad. Hade dock lite problem med den i dag. Första biten på min PW funkade inte den: ( fick stängs av och börja om! Men de gör inget. Ska strax hälla i mig min frukost som i dag är: nektarin smootie första gången jag testar de och de var gott. Brukar ju bara ta en frukt jag har hemma och mjölk och mixa i hop. Nu måste jag diska innan jag ska möta upp mamma och gå på marknad.

Vaken

Kategori:

Jag är vaken klockan ringde kl 06,30. I dag när jag vaknade kände jag mig utvilad och pigg. Senaste dagarna har varit kämpiga då jag har varit så trött. Tror de beror på att hösten är på ingång. I dag på schemat blir de PW, städning, marknad och middag med Johannes.

Sandlådan

Kategori:

Jag åkte hem till pappa i dag och lämnade några saker som jag köpte på Ikea till dom. Sen gick jag och Julle ut och lekt lite på gården.

Fröknäcke

Kategori:

I dag har jag gjort fröknäcke. Det är ett knäcke som bara består av frön. Jag använde linfrön, pumpakärnor, sesamfrön och solroskärnor men man kan använda vilka frön man vill. För att gör detta gör du så här: Börja med att blanda i hop alla frön i en bunke och tillsatt lite salt. Häll sedan över vatten så de täcker fröna. Låt stå över natten dagen efter häller man fröna på en plåt med bakplåtspapper. Bre sedan ut fröna i ett jämt lager med en slickepott. In i ugnen på 125 grader i 60 min. Låt sedan torka i ungen utan värme. Klart!

1.40 min

Kategori:

Hurtbullarna har varit ute i spåret och promenerat. Magen är bättre ny efter PW. Nu ska vi åka i väg på loppis runda : )

Mår pyton

Kategori:

Usch har haft ont i magen sen i går kväll! Jag och Lina åkte till Linköping och besökte Ikea i går. Jag skulle nämligen köpa present till Lillasyster som fyller 2 år på söndag: ) jag köpte ett ritstativ, kritor, papper, mm. Efter Ikea gick vi i butikerna på Ikano huset. Efter den shoppingen blev vi hungriga och beslöt oss för att ära thai mat. Blev sjuk mätt och kände redan lite då i magen. Väl hemma hade jag ont hela kvällen, natten och morgonen. Börjar dock gå över nu. Har ingen energi nu känner mig utmattad. Men ska ge mig i väg på PW med Hilda hoppas jag mår bättre efter de. Friskluft behöver jag.

I dag

Kategori:

Jag bär detta i dag. Skön blus från HM.

Strömmen

Kategori:

Var ganska ensamt och dött i spåret i dag. Antar att de är pga av att de var tidigt när jag gav mig av. Blev rundan runt strömmen och promenaderna så härligt att gå där vid vattnet. Nu blir de kaffe innan Hilda kommer och hämtar mig : )

06,41

Kategori:

Tidig morgon i dag. Har precis gått upp och ska koka kaffe. Ska ta mig en kopp så jag vaknar. Ska ut på PW. Dagens schema är fullspäckad så om ja ville hinna med promenad fick de bli nu på morgon kvisten. Allt handlar om planering och planerar man rätt så hinner man med de mesta : ) måste alla fall vara klar till kl 10 för då blir jag upplockad av Hilda. Måste skynda nu puss

Åker

Kategori:

 

Åker och möter upp mamma. Ska letar present och handla mat. 

Klar

Kategori:

PW check för i dag härligt har sån energi nu efter och är så lycklig. Har precis duschat och gjort en god smootie som blir min frukost i dag. Ännu en favorit smootie mixade jag i hop i dag. Den består av mjölk, äpple och massa kanel den smakar verkligen äppelpaj mums. Kanel är ju en bra krydda eftersom den ökar förbränningen i kroppen: ) nu ska jag städa!

Ny vecka

Kategori:

Oj oj vad trött jag är! Skulle upp kvart i sju men vaknade kvart i åtta. Väntar nu på att kaffet ska bli klart. Så jag kan vakna till liv. I dag blir de en PW, tvättning, handla och träffa mamma. Skönt att ha dagen planerad. Hoppas bi får en bra start på veckan.

"Godis"

Kategori:

Här är vårt kvälls snacks: ) Så gott!

Ut och gå

Kategori:

Jag och Johannes har varit ute på promenad. Skönt sim fasen var de. Solen sken ända till vi kom innan för dörren för då började de regna. I kväll blir de film och middag.

Ångestdag

Kategori:

Söndagen är verkligen ångest. Jag gillar inte söndagar. Tror inte de är många som gör de. Men jag behöver inte ha ångest för att jag är bakis eftersom jag var nykter i går. Tänkte underhålla mig i dag med städning, promenad, fixa saker hemma och ha lite spa för mig själv : ) vad gör ni i dag?

20 minuter bort igen

Kategori:

I dag drog jag och Lina i väg och träffade Ida i Finspång. Vi har bowlat och ätit mat på Olearys. Trevlig kväll var de : ) nu mot Norrköping.

Förvånad

Kategori:

Jag var inte alls peppad på att gå ut på promenad i morse men jag gav mig fasen på att komma i väg. Så på med träningskläderna och målet var en timme. Slutade med 1,5 mil och 1,37 min: ) fick sån energi väl ute så jag bara gick och gick. Fan vad bra de känns. Kommer väga mig på onsdag se hur de gått. Nu stressa i väg till pappa på en bit mat.

Laddar

Kategori:

Vaknade nyss och sitter och laddar i soffan för en PW. Är så seg har ingen energi för att ta mig ut men jag vet att jag kommer tycka de är skönt under och efter promenaden. I går köpte jag även ett batteri till våran våg så tänkte att någon dag ska jag väga mig och se vad jag har fått för resultat efter de senaste veckorna. Jag började ju för ca 4 veckor sen. Har de hänt en del då så blir man ju väldigt peppar att fortsätta: ) Dagen i dag kommer också bestå av att träffa pappa och umgås med vänner på kvällen: ) trevlig dag

20 minuter bort

Kategori:

Jag och Lina drog till Linköping i eftermiddags och hade de jätte trevligt. Blev shopping på stan. Dock hittade vi inte så mycket: ( efter de gick vi till parken, lyssnade och tittade på rix fm festival. Efter de bar de av till äventyrsgolfen vid sporthallen. Det var jätte kul men svårt. Testa de om ni är i Linköping finns i city och vid bergslussar. Nu väntas spel kväll: )

Lunch

Kategori:

Wook gott!

Svett

Kategori:

6km blev de i dag och totalt en timme. Skönt nu väntas de lunch på Ingelsta med Johannes : )

Badhuset

Kategori:

Nu har jag varit på badhuset och lekt med Julia. Hon var som en säl i vattnet och ville inte sluta bada och verkligen inte gå hem. Men tillslut fick vi med henne. Jag gick hem och bytte om och gjorde mig redo för PW.

Fredag

Kategori:

Jaha ännu en vecka avklarad och nu är de helg igen. Sitter i soffan och njuter av fint morgon väder genom fönstret. Hoppas de håller i sig hela dagen. På schemat i dag: badhuset nu på morgonen med Julia och Anki, PW med Hilda och lunch och shopping med Johannes: ) och kvällen ingen aning? Vad gör ni en dag som denna?

Toppbetyg

Kategori:

Så bra film! Klart värda sina fyra av fem poäng. Se den... Nu god natt

Film

Kategori:

Film kväll med Hilda. Ska se Remember me,äta revbensspjäll och kyckling. Nyttigt snacks.

Bränna fett

Kategori:

Nu har jag varit ute på lång rund med Hilda blev ca 11 km så underbart. Nu känner jag verkligen att jag är i gång bra med både PWs och kost. Älskar verkligen att gå PWs och de är en träningsform som passar mig utmärkt: ) sitter nu och ska äta (dricka) min lunch i dag blev de smootie med mjölk, jordgubbar och lite stevia och de var en hit eftersom de smakade som jordgubbs milkshake. Testa så får ni se.

Frukost

Kategori:

Jag vaknade så sent i dag att jag inte ens vill skriva när! gick upp åt frukost och kände hur ont i ryggen jag hade måste verkligen ha sovit i fel ställning. Lite morgon gympa så går de över. I dag ska jag försöka palla mig ut på en PW blev ju ingen i går pga vädret. Nu kaffe så man verkligen kan kicka i gång dagen

Hemma dag

Kategori:

Idag kommer jag inte gå hemifrån. Håller på att tvätta och fixa hemma. Känner mig inte alls på topp vill ut och gå men vädret är piss. Hoppas de blir bättre så jag kanske kan gå ut framåt kvällen. Nu kaffe och tv.

Middag

Kategori:

Nyttig middag som består av hemma gjorda köttbullar, stekt lök, tomat, paprika och keso.

Lek

Kategori:

Nu har vi spenderat ett bra tag i parken. Julia hade jätte kul och ville inte gå hem men eftersom de började regna så var vi tvungna att gå hem.

Stolt

Kategori:

Ja de blev en lång PW i dag 1.35 min och nära en mil : ) känns underbart! Nu blir de lek i parken med Julia!

Tv

Kategori:

Tv tittande innan morgon promenad och lek i parken. Regnet hänger i luften men trotsat de och går ut ändå.

En till

Kategori:

Blev ännu en PW nu på kvällskvisten. Vi åkte och handla och då bestämde jag mig för att gå hem i stället för att åka bil med Johannes. Tog ca en timme. Vädret var skönt: ) nu: soffläge+film

Lur

Kategori:

Tuppluren avklarad: )

PW + Parken

Kategori:

Nu har jag varit ute på PW med Julia i vagnen. 1 timme fick de blir alltid något. Sen ville hon så gärna gunga så vi gick till parken för att leka lite. Men började regna så blev inte så långvarigt blir väl en park sväng till sen efter mat och sovtid.

Barnvakt

Kategori:

I dag och i morgon ska jag vara barnvakt till min lillasyster Julia. Vi ska hänga i parken och gå på promenad i dag : ) men först lite tv tittande. och för mig en stor kopp kaffe.

Bio

Kategori:

De var filmstaden som vi cyklade förbi och gick på bio: ) snabba cash 2 såg vi och jag kan ju säga att ettan var mycket bättre men tvåan var helt ok. Men nu har jag sett den alla fall. Nu måste jag sova upp och hoppa tidigt i morgon.

Minigolf

Kategori:

Jag har varit i väg och spelat Minigolf med Hilda i folkparken. Tog cyklarna ditt eftersom vädret var så härligt. Jag vann självklart: ) sen skulle vi cykla hem men då cyklade vi förbi ett ställe och lite spontant sprang vi in och spenderade två timmar där: ) vad kan de vara?

Middag

Kategori:

God middag på gården. Hemma gjorda hamburgare med tillbehör: )

God morgon

Kategori:

Haha klockan är 17 nu och nu är jag igång. Har segat hela dagen. Nu ska vi ut och grilla på gården.

Onykter

Kategori:

Tillstånd: onykter

Augustifesten

Kategori:

Status från Augusti festen.

Besök

Kategori:

Det här lilla trollet kom hit i morse: ) vi ska på promenad, åka karusell och gå på marknaden i dag.

Kvällen

Kategori:

Blev grillat till middag i dag med Hilda. Jätte gott älskar verkligen grillat: ) efter de blev de en sväng på stan för att titta marknaden men fyndade inget. Hann även med och titta på fyrverkerierna. Nu ska jag lägga mig ska upp tidigt i morgon. Sov gott

Ny färgat

Kategori:

Är nu hos mamma har fikat, klippt mamma och färgat mitt hår. Snart promenad med Hilda.

Fredag

Kategori:

Godmorgon! Har varit ute på morgon PW blev bara 45min eftersom jag ska promenera i eftermiddag med. Sitter och slänger i mig frukost nu. Puss

Home

Kategori:

Nu är jag hemma igen. Efter stan gick jag och hälsade på pappa, Julia och Anki. Satt där ett tag tog en kaffe sen hem. Väl hemma blev de kvällspromenad med Johannes. Stannade till på Konsum och köpte gurka eftersom jag var så sugen på de. Nu: film och skalad gurka med salt : )

Kaffe paus

Kategori:

Tar en kaffe på ett mysigt café på en innegård i stan. Ett riktigt smultronställe!

City

Kategori:

Nu drar jag mot city för att möta mamma. Ska ta en fika i solen och ta en shoppingrunda. : )

Morgon träning

Kategori:

Nu har jag varit ute på min morgon PW ca 8 km blev de. Skönt! Frukosten är uppäten och nu ska jag bara hälla i mig kaffe och starta dagen: ) vädret är ljuvligt ut.

Hemma kväll

Kategori:

Blir en hemma kväll: ) mys! Sitter och tittar på film. Dricker vin och blev serverad denna goda plocktallrik. Tack älskling. Fyrverkerierna kan vi se på en annan dag. Nu mys!

Daquri

Kategori:

Blev just serverad denna i soffan: )

Dagen

Kategori:

Nu är vi hem komma till Norrköping efter att vi varit i Linköping. Hann med shopping, lunch, fika och bergslussar. Har haft de toppen hela dagen. Härligt väder och trevligt sällskap. Jag och Johannes åkte ditt först sen efter en timme kom Lina och måste upp oss : ) i kväll blir de fyrverkerier eller soffhäng.

Grannstaden

Kategori:

Vi drar mot Linköping och spenderar några timmar där: )

Bara sova

Kategori:

I dag har jag inte gjort många knop sen jag lämnade sängen. Jag sov säker till 12 och om Johannes inte hade väckt mig hade jag sovit vidare. Är helt slut i kroppen och huvudet: ( tror de är min förkylning som påverkar och tar all energi. Men ska se om de blir bättre efter en kopp kaffe. Dagen har jag ingen aning om. Hoppas något kul händer.

Spelkväll

Kategori:

Jag och Lina åkte hem till Fia för att se om vi kunde komma på något att göra. Kom inte på något speciellt så de fick bli spel kväll. Har kört en runda TP som jag självklart vann och en runda Skipbo och där vann jag självklart oxå: ) har har de jätte trevligt i kväll med mycket skratt. Roligt att ha en kväll med tjejerna. Nu börjar jag känna trött så blir nog hemfärd snart. Väntar bara på att dom ska spela färdigt Skipbo rundan.

Grill

Kategori:

Nu har vi grillat och va gott de va: ) blev hamburgare, korv och nyttiga tillbehör keso och sallad mums. Det var inte så varmt ute så nu sitter jag och Lina inne hos mig och försöker komma vad vi ska göra för kul. Några förslag?

Fika

Kategori:

Sitter på gubbens trädgård och tar en fika med Johannes och hand kompis. Jätte mysigt här synd bara att solen försvann nu. Vi planerar att grilla i kväll så hoppas solen kommer fram. Nu ska vi åka och handla mat. Puss

Äntligen

Kategori:

Allt är klart hemma med tvätt och städ. Jag är klar och redo för dagen. Måste gå och posta ett brev först innan jag gör
något annat för annars kommer jag glömma bort de. Vädret är helt ok i dag och då finns de ju alltid mer att göra.

Uppe med tuppen

Kategori:

Jag är vaken och har tvättat hela morgonen och är snart klar med den. Ska plocka och städa lite i dag med. Men först kaffe så jag får mera energi. Vet inte vad dagen har att erbjuda men något ska man hitta på. Ska fota och visa vad jag köpte på Ullared: )

Vin

Kategori:

Blev några glas vin på stan i kväll. Mys!

Dagen

Kategori:

Jag har spenderat dagen med Anki och lillasyster Julle. Har varit inne och lekt och sett film: ) nu får vi se vad kvällen erbjuder.

Frukost

Kategori:

Jag är vaken och har precis ätit frukost blev en jätte god smootie med blåbär och jordgubbar. Känner mig lite piggare i dag. I morgon bör jag vara helt frisk. Ska strax fixa i ordning mig och gå och träffa Julia och Anki.

Mår skit

Kategori:

Jag mår inte alls bra nu. Halsont, förkyld och förjävlig mensvärk: ( jag har legat i soffan sen jag kom hem. Två filmer har vi sett och snart börjar den tredje. Hoppas jag mår bättre i morgon. Orka vara sjuk nu när Johannes har semester . Pimpla vatten och knapra panodil.

Present

Kategori:

Present från Kroatien: ) jag fick det här snyggs skalet från pappa, Anki och Julia. Tack! Vi fick även öl, cider och vin som dom köpt till oss för att vi har skött om blommor och fiskar när dom var borta. Så nu kan vi festa; )

Hemma

Kategori:

Nu är äntligen pappa, Julia och Anki hemma efter 5 och en halv vecka i Kroatien. Saknat dom otroligt mycket. Jag var ju orolig att Julia inte skulle komma i håg mig. Men de gjorde hon. Fick en sån bamsekram av henne. Har varit och träffat dom i några timmar nu och i morgon ska vi ditt en sväng igen.

Kvällen

Kategori:

Kvällen i går vart lyckad. Vi satt ute på en väns utegård och grilla. Blev ryggbiff och sallad: ) mycket dricka mycket prat. Dock ingen utgång då jag inte mådde så bra.

I am off

Kategori:

Nu kommer min skjus så jag drar : )

Bättre

Kategori:

Känner mig bättre efter lång vila, massa dricka och halstabletter. Har precis tagit en dusch och ska strax göra mig klar inför kvällen. Har ingen aning om vad jag ska ta på mig i kväll. Men blir långbyxor eftersom vi ska sitta ute.

Bad

Kategori:

Usch vaknade med halsont i dag. Blä jag som skulle ut på PW: ( men i stället blir de soffläge hela dagen. Idag är de ju fest med. Måste VILA!

Fredags mys

Kategori:

I dag har vi fredags mys hemma. Vattenmelon och rosevin.

Tips

Kategori:

Jag har länge varit på jakt efter tavlor som jag skulle ha i köket utan att hitta något som jag gillat. Men när vi var på
Ullared så köpte jag två kök handdukar som jag skulle ha till just köks handdukar. Men så kom jag på en bra ide eftersom jag gillade budskapet som står på handduken. Jag köpte en svart ram på Ikea måtten 50*70 och så ramade jag in handduken. Tycker de blev super. Vad tycker ni? Funkar de?

Sverige

Kategori:

Att man lever i Sverige! Sol, regn och moln inom loppet av en timme! Orka....

Skönt

Kategori:

Nu är jag hemkommen från min PW. Precis slängt i mig frukost som bestod av två ägg och en knäcke macka. Nu väntas duschen. Skönt! Vet inte riktigt vad som kommer ske under dagen eftersom de har börjat regna ut: (

God morgon

Kategori:

Efter en god natts sömn hemma i min säng. Har sovit gott nu ska jag dricka kaffe sen ska jag ut på PW. Solen lyser härlig och de blir en skön tur.

Hemåt

Kategori:

Nu lämnar vi Västerås och åker hem till Norrköping. Ska bli skönt att komma hem. Har haft de jätte trevligt i Västerås dessa dagar. Kommer snart åka ditt igen. Men som man brukar säga borta bra hemma bäst. I helgen stannar vi hemma men nästa vecka åker vi iväg igen: ) nu ska jag ta mig en lur i bilen.

Mot city

Kategori:

Shopping på g i Västerås innerstad. Shopping kortet har gått hårt dom senaste dagarna: ) ska visa vad jag shoppat när jag är hemma igen. Nu åker vi puss

Uteliv

Kategori:

Efter våran shoppingrunda i går åkte vi hem och åt tacos. Köpte inget speciellt men blev ett nagellack och örhängen. Sen var vi även på Ikea där köpte jag mera saker till lyan. Blev filt, ramar, ljus mm. Vi gick även ut en sväng i går helt ok blev några drinkar. Men var ju onsdag så var inte så mycket drag ut. I dag väntas Västerås city.

Västerås

Kategori:

I dag befinner vi oss på annan ort och i morse åkte vi till Västerås. Ska gå på stan och träffa Johannes syster som bor här. Hoppas shoppingen har mycket att erbjuda är på shopping humör.

Bio

Kategori:

I kväll blir de bio. Vi ska se Batman. Vädret är ju så tråkig men ett perfekt bio väder.

Lackat

Kategori:

Ny lackade naglar. Älskar detta lack håller dock på att ta slut. Jag köpte de i turkiet förra året för typ 4kr. Ångrar i hjäl mig att jag inte köpte flera: (

Galet

Kategori:

Men herregud vilket väder öser ner ute. Tur att man inte ska ut precis nu!

Dagen

Kategori:

Dagen är startad vaknade sent men har hunnit med en PW i regnet, duschat, städat och nu ska jag packa för i morgon åker vi till annan ort. Måste även fixa lunch. Puss

Shopping

Kategori:

I dag blev de shopping för hela slanten. Köpte allt möjligt bra som vi behövde hem. Tänkte jag ska visa er men får bli en annan dag. Har ju inte ens visat mina Ullared fynd. Allt jag köpte där blev kanon. Dagen då: först var jag och mamma i väg vi åkte ut till Ingelsta och gick i alla butiker där. Sen möte jag upp Lina så blev de en runda i Hagebycentrum och lite mer shopping. Hann även med en bit mat så behövde inte laga middag eftersom Johannes är ute och äter med grabbarna. Nu ska jag njuta i soffan och försöka på mig ett korsord.

Lunch

Kategori:

Min lunch i dag. Stekta grönsaker och lövbiff: ) smarrigt.

Svettigt värre

Kategori:

Varit ute på en svettig PW på 7,38 km. Fy vad varmt, svettigt och kämpigt de va. Jag är inte i form men nu ska de bli ändring på de. Måste hoppa in i en dusch nu fixa mig sen åka och träffa mamma : ) puss

Måndag

Kategori:

God morgon! Jag gick upp kl halv åtta och tog tag i tvätt berget som vi hade här hemma. Vi har knappt varit hemma så både tvätt och städ har hamnat på efter kälken. Har inte allas bloggat mycket de senaste veckan och de är pga att Johannes har semester och vill umgås med honom men ska försöka blogga mera: ) semestern har än så länge varit toppen: ) hunnit med Gbg, Sthlm, landet och Linköping. Blir nog en till Sthlm tripp: ) puss

Grillning

Kategori:

Blev grillat till middag i dag med några bekanta: ) gott!

Nytt

Kategori:

Blev lite nytt hem från Ikea.

Ikea

Kategori:

På väg till Ikea för lite shopping och lunch puss

Sthlm

Kategori:

Det går bra nu: )

Hello

Kategori:

Vaken fixad klar för att se vad dagen har att erbjuda: ) jag har ingen koll på vad de är för dag hahah då brukar de kallas att man har semester!

Trädgårn

Kategori:

Ett glas rose på trädgårn för att avsluta kvällen : )

Norrköping

Kategori:

Tillbaka i Norrköping. Vi ville inte bara sitta hemma i kväll så blev en runda Minigolf i Lindö. Jag och grabbarna dom är ju "elit" spelare dock inte jag så förlorade med 51slag vilket är bra för mig: ) Puss

Efterrätt

Kategori:

Vi stannade till vid Gränna för att köpa polkagrisar och sträcka på benen. Trevligt att stå och titta när dom gör polkagrisar dock kändes killen nervös som stod och gjorde dom så han tappade smeten på golvet! Hoppsan. Dom har ju verkligen så många sorter att välja på med. Jag köpte en polkagris ned saltviol smak och Johannes köpte en med banan smak. : )

På vägen

Kategori:

På roadtripp ser man mycket och de man ser mest av är husvagnar, lastbilar och McDonalds! Men det är trevligt. Vi svänger in för en bit mat nu på Mc. : )

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3366359/images/2012/pic_50194b34e087c3209400005d.jpg" class="image">

Ullared

Kategori:

Vi åkte till Ullared och shoppade. Det är ju bara en timme från Göteborg så de gick snabbt och lätt att ta sig ditt. Men vi snurrade några extra varv i Göteborg innan vi hittade ut. Väl på Ullared var de bomb med folk och de var så fullt med bilar så vi fick åka runt i typ 15 min innan vi hittade en plats. När vi väl hittade en plats blev de tjafs med några som också ville ha den platsen. Men efter gap och skrik segrade vi: ) handlade inte så mycket och de jag handlade blev till hemmet. Sen hoppade vi in i bilen för att ta hos till nästa destination. Puss

God morgon

Kategori:

Nu ska vi ner och käka frukost : ) sen packa och åka vidare.