PetraElisabeth`s

Kolmården

Kategori: Allmänt

 
 
Klappa geterna inne i bondgården måste man ju göra: Men tror Julia tyckte dom var lite läskiga.
 
Tigerwold var häftigt. Dom kom fram och hälsa.
 
Det var inte lätt att fota på delfinshowen eftersom de är mörkt och allt går väldigt fort när dom hoppar upp men fick två rätt ok bilder=)
 
Julle blev trött efter en dag på kolmården så hon tog en lur i bilen.
 
Dagen var toppen men de var kallt så nu är jag frusen. Ska hem ta en dusch och dricka en kopp te så man tinar upp igen. 

Delfinshow

Kategori:

Nu sitter vi på delfinshowen: )

Mot djuren

Kategori:

Nu är vi på väg till Kolmården. Julia är glad gör att vi ska åka till djuren.

God morgon

Kategori:

Pigg och glad sitter jag och häller i mig morgon kaffet. Strax kommer pappa med familj och hämtar mig. Vi ska spendera dagen på Kolmården : ) var flera år sen jag var där sist så ska bli kul. Uppdaterat under dagen med korta inlägg så får ni se hur vi har de på Kolmården : )

Kväll

Kategori:

Nu drar jag mot festen för att umgås med vänner blir dock en tidig och lugn kväll. : )

Lördag

Kategori:

Hej! I dag vaknade jag upp till en regnig morgon : ( blev ungen PW i dag pga vädret. Jag brukar trotsa vädret men i dag regnade de för mycket!

Blir strax upphämtad av Lorina. Vi ska åka i väg till Ingelsta ta en fika eller lunch. Kika lite i butikerna. Ska blir väldigt trevligt.

I kväll ska jag träffa några vänner och umgås. Har inte bestämt mig om jag ska dricka eller inte men ska upp tidigt på söndag så tror jag skippar drickat i kväll.

Repriser

Kategori:

Fredagskvällen spenderar jag själv hemma med lite gott att äta. Passar på att titta på tv4play blir kokarnas kamp, halv åtta hos mig och hela Sverige bakar. Missade ju dom programmen i går så tar igen de nu.

Fika

Kategori:

Jag mötte mamma på Mirum för en fika. Blev en te på Lindahls. Satt och pratade ett tag sen var tanken att jag skulle gå och köpa ett par stövlar som jag ska ha i höst/vinter. Men tyvärr så var det bara ett par kvar och då var den ena skon svart och den andra var typ grå och så vill jag ju inte att de ska vara!

Jag tror inte de är meningen att jag ska köpa dom här stövlarna. Första gången jag skulle köpa dom hade jag glömt kontokortet hemma, i går i Sthlm fanns de ett par kvar i stl 41 och nu var det inte ens samma färg på sko paret: ( Kanske får leta efter andra höst/vinter skor.

.......

Kategori:

Jag i dag : )

Flög fram

Kategori:

Lätt som en plätt på PW i dag. Passade på att ringa massa samtal när jag var ute och gick så jag tänkte knappt på att jag var ute och gick. Vips så var jag hemma : ) nu ska jag snabbt fixa mig och möta mamma och fika.

Fredag

Kategori:

Jag sitter och degar i soffan och dricker kaffe. Ska ta mig ut på en PW strax. Men är seg i dag knallade ju runt i sthlm city i typ 6 h och de känns ju. Men de stoppar inte mig: ) dagen var jätte bra i går och jag hittade massa att shoppa dock inte de som stod högst upp på shopping listan nämligen en höst jacka : ( men får kolla här i Norrköping eller på nätet efter de. Tänkte jag ska visa er vad jag fick med mig hem från Sthlm. Om ni vill? Haha Jag och Lina har redan bokat in en shoppingrunda till Sthlm snart igen : )

Utkanten

Kategori:

Vi åkte vidare till Barkaby och Heroncity. Tyvärr hittade vi inte till Barkaby pga massa vägarbeten så nästa tripp så åker vi ditt först: ) Heroncity blev de bara att äta middag på: ) Blev kycklingspett med jordnötsås så gott. Sen var de bara att brassa hemåt norrpan.

Vidare

Kategori:

Nu har vi gjort Sthlm city så nu drar vi vidare : )

Stockholm

Kategori:

Dagen kommer spenderas i Stockholm : ) blir shopping för hela slanten! Har redan hunnit köpa några saker. Men nu blir de en sen lunch paus.

På E4

Kategori:

E4 mot.......?!

Ready

Kategori:

Nu är jag klar: )

Om två timmar

Kategori:

Om två timmar kommer min skjus och hämtar mig och vi åker i väg på en hel dag i en annan stad. Kan ni gissa vilken?

Nu ska jag äta frukost i dag kör jag på svart kaffe, kesella lätt blandat med fun light stevia. Detta blir ca 100 kalorier och de är ju väldigt mättande: ) och protein rikt.

Måste skynda nu uppdaterar under dagen : )

Revbensspjäll

Kategori:

Middag är uppäten och gott var de! I dag blev de morötter, broccoli i ugn med hemma gjorda revbensspjäll och självklart keso. Spjällen blev helt perfekta älskar när de blir lite bränt och knaprigt.

Just nu i bloggen är de mest om träning och kost vilket inte är mening men snart kommer annat med. I morgon kommer jag åka i väg och då blir de massa roligt i bloggen: )

Nu ska jag och älsklingen se film och mysa : ) hoppas ni får en fin kväll i höst mörkret.

Frukost

Kategori:

I dag kände jag att jag behövde en "rejäl" frukost efter min PW så i stället för en smootie eller hunger control blev de: Kokt ägg, keso, tomat, knäcke och lätt fil med mango allt detta innehåller lika många kalorier som en hunger control. Finns många bra appar att använda sig av så man har koll på sitt mat intag : )

Trött

Kategori:

Oj vad trött jag är i dag! Sitter i soffan och känner mig som en zombie. Vet inte varför för jag somnade tidigt och sov bra hela natten. Nog om de!

Ska ut på PW med Hilda i dag. Är inte taggad men biter ihop. I morgon blir de ingen PW då jag och några vänner åker i väg en hel dag och de ska bli så kul: ) Så i dag ska jag försöka köra extra hårt!

Efter PW blir de bara soft dag hemma ska fixa och dona och bara ha de mysigt. Det är ju sånt väder ut i dag!

Nu blir de träningskläder på och dricka celsius: )

Middagen

Kategori:

Detta blev de till middag i dag. Fyllda paprikor och zuccini med köttfärs. Jätte gott! Jag googlade bara efter receptet så gör de ni med om ni vill äta de : )

Liten paus

Kategori:

Tvätten är tvättad skönt! Nu tar jag en paus innan älsklingen kommer hem från jobbet. Middags planer på g. Vi ska laga middag ihop och testa något nytt recept : ) nu blir de raggsockar på och en kopp te i soffan.

Blöt

Kategori:

Hemma och är blöt efter min PW kan jag säga. Blev 1 mil i skogen. Det som är bra med skogen när de regnar är att träden skyddar mycket mot regnet nackdelen är att de blir väldigt lerigt överallt. Men bara att knata på: )

Fick stressa hem och hoppa in i en dusch sen ner i tvättstugan för att tvätta i några timmar. Ingen vila här inte.

Blev en hunger control i dag igen till frukost. Älskar den!

Mot skogen

Kategori:

Ska strax ta bilen upp till Vrinneviskogen och gå milen plus lite jogg. Jag går aldrig samma runda utan har ca 5 olika rundor som jag varierar i mellan. Det är ett bra tips eftersom går man samma runda varje dag tröttnar man ganska snabbt. Hoppas de inte börjar regna bara känns som de är på g men de hindrar inte mig. Nu: celsius vilda bär!

Kallt

Kategori:

Vi har film mys här hemma sitter och tittar på avatar. Så bra film! Men vad kallt de är ligger med två filtar på mig och fryser ändå: ( har precis gjort en kopp vanilj te som jag ska dricka och försöka få upp värmen. Kommer spendera kvällen framför tv och bara mysa i kväll: ) underbart!

Mot bilen

Kategori:

Ni är de färdig städat här hemma. Rent och fräscht vart de : ) ska strax bege mig mot bilen för att åka i väg och fixa lite saker. Måste handla lite med till middagen i kväll. Puss

Hello

Kategori:

Tillbaka hemma efter 1 44 min PW härligt var de. Solen sken och de var massa människor ute och motionera. Jag bara älskar att tävla mot dom andra i spåret sen jag någon som går några meter framför mig så måste jag gå om dom. Blir så peppad av de!

I dag blev de en annorlunda frukost. Tog en nutrillet hunger control med smak av rich chocolate och de var så god smakade som pucko: ) måste köpa flera.

Pått igen

Kategori:

Ska strax i väg på PW! Men först måste jag hälla i mig en celsius. Solen lyser och vädret se bra ut men tror att man kan luras av de för de är bara ca 10 grader.

I dag efter PW blir de storstädning och massa fix hemma. Sen ska jag åka i väg på ett ärende.

Hoppas ni får en fin dag och en bra start på veckan.

Kvälls promenad

Kategori:

Jag och Johannes tog en kvällsrunda nyss. Skönt med frisk luft dock lite kallt. Nu blir de en varm dusch och film mys!

I morgon är de ny vecka och jag ser verkligen fram i mot de. Roliga saker väntas. Även en ny tränings vecka är taggad till hundra : )

Fika time

Kategori:

Fixad och klar. Första stoppet blir hos Johannes mamma. Sen blir de stan för fika och lunch. Sugen på thai mat så blir nog de: )

Jag lever

Kategori:

I går vilken kväll: ) de var länge sen jag hade de så kul. Trevligt sällskap, goda drinkar och så mycket dans. Underbart helt enkelt.

Nu ska jag fixa mig för att åka i väg på en fika : )

Party

Kategori:

Nu är de party på g! Ska strax åka och hämta Lina sen blir de all in: ) börjar med goda strawberry daquri drinkar!

Badet

Kategori:

Var på badet hela förmiddagen med familjen! Jätte trevligt dock väldigt kallt i vattnet. Men vi bade i några timmar. Sen stressa hem och fixa sig för att träffa Lina på stan för shopping och lunch: )

Nyvaken

Kategori:

Försöker sakta vakna till liv tar mig en kopp så är jag strax mer vaken. I dag skulle vi på familjeutflykt till Kolmården men de regnar för mycket så hade inte varit trevligt att gå där en hel dag. Så i stället åker vi och plaskar och badar på badhuset i några timmar.

Sen blir de hem fixa mig för att möta upp min andra hälft som äntligen är hemma efter 2 veckors semester.

I kväll blir de pataj. Har inte planerat den delen riktigt ännu men fest blir de! Hörs sen

Lack

Kategori:

Ny lackade naglar; )

Mys

Kategori:

Nu är jag hemma från Linköping. Blev lite små shopping på Ikea mest ljus då höst mörkret är på ingång. Sen blev de bara ett nagelack från Hm. Nu ska jag mysa med tända ljus, dricka te och måla naglarna med mitt nya lack : )

Linköping

Kategori:

Nu är jag och mamma i Linköping. Blir Ikea, Ikano och kanske city. Men nu ska vi ta en fika : )

workout completed

Kategori:

I dag blev de som sagt ingen PW utan jag körde cykel i ca 40 min. Jag hade inte så mycket tid i dag så blev ett snabbt pass. Efter cyklingen blev de massa olika styrkeövningar. Nu ska jag mixa ihop en smootie sen blir de städning.

Nybryggt kaffe

Kategori:

God morgon! Jag är vaken ska strax hälla i mig en kopp kaffe. Gick galet till när jag skulle koka kaffe i morse! Att jag lyckas. Kan säga de var kaffe typ överallt i köket tur att de står städning på schemat i dag. Nu ska jag strax byta om till träningskläder. Brukar inte träna fredagar men blir ingen träning på lördag så kör i dag. Dock blir de ingen PW i dag utan annan träning får se hur de går. Återkommer under dagen : )

God natt

Kategori:

Jag är trött så lägger mig tidigt i dag. Jag ska upp och hoppa tidigt i morgon klockan kommer ringa 06,30! Då blir de träning, städning, fixa mig och åka till Linköping. Måste även ringa en del samtal i mellan. Måste skriva planerings lista i kväll annars glömmer jag hälften av allt jag ska göra. Och i morgon ska jag inte glömma visa kortet! God natt.

Hemma

Kategori:

Jag är ju för yr! Jag skulle ju åka och se om jag hittade några höst skor och de gjorde jag. Men när jag ska betala så har jag inget kontokort med mig : ( kunde alltså inte köpa skorna och inget annat. Man känner sig helt handikappad utan kort och pengar. Fick åka hem helt tomhänt och laga middag i stället.

Middag i dag blev morotsgratäng med kesotäcke och lax. Blev verkligen jätte gott : )missade tyvärr att fota!

Nu ska jag slänga nig i soffan och njuta av en kopp te.

Sko jakt

Kategori:

Jag ska åka i väg på sko jakt i dag måste verkligen ha nya skor!

Hurtiga jag

Kategori:

Ja de blev ändå träning! Jag kunde inte hålla mig. Var inte så taggad men gav mig fasen på att göra de och nu efter känns de så skönt. Åkte till Vrinnevi och tog 9,7mils rundan. Kände nästan direkt att jag tyckte de var tråkigt och att jag ville bara hem igen. Så jag tänkte jag ska gå och jogga så att jag kommer snabbare till slutet av rundan. Jag hatar att jogga för jag pallar typ en meter sen orkar jag inte mera. Men så tänkte jag att jag joggar i alla nedförsbackar som jag kommet passera under rundan. Och om jag gjorde joggade på raksträckor, uppförsbackar och i ALLA nedförsbackar jobbigt var de men jag orkar verkligen mer än jag tror: ) så gång och jogg i 1 mil är jag stolt över: )

Last night

Kategori:

Somnade kl 03 i natt så är ett vrak i dag. Trötthet och träningsvärk tär på mig! Jag är en person som kräver mycket sömn! Jag ska dricka en stor kopp kaffe nu och se till att vakna till liv. Jag vet inte om jag ska hoppa träningen i dag och bara ta de lugnt? Kommer säker ångra mig om jag hoppar PW! Ska se hur de känns efter kaffet.

Nya kläder

Kategori:

Äntligen hittade jag lite nya kläder: ) blev en blå kavaj, en svart topp, en grön blus och ett par gröna byxor. Älskar verkligen byxorna så snygga och dom kommer bli perfekta i höst. Kom i Stl 34 i byxorna skönt med resultat efter bra kost och hurtiga promenader. Tänkte jag ska skriva ett inlägg om vikt lite längre fram. Om ni är intresserad förstås?

Ingelsta

Kategori:

Jag ska åka i väg till Ingelsta och köpa lite små saker och även storhandla mat. Men innan en god nespresso kaffe : )

Så jobbigt

Kategori:

Fy vad jobbigt de var att gå en runda i dag. Kom aldrig igång kändes de som man brukar få ett bra flyt efter ett tag och man flyger typ fram. Så var inte fallet i dag utan de var jobbigt hela tiden fick verkligen kämpa. Men tror de är pga av träningsvärk och lite för lite mat : ( Har en jätte bra app på mobilen som räknar ut hur mycket man kan äta när man tränat och vill gå ner i vikt. Igår hade jag ca 1000 tillgodo att äta när jag hade ätit allt jag skulle äta under dagen. Vilket inte är bra! : ( nu ska jag ta en lång dusch!

Aj

Kategori:

Vilken träningsvärk jag har idag. Jag kan knappt gå. Har sån värk i rumpan. Men de är skönt för då vet man att de lönar sig och ger resultat. Men jag unnade mig en liten sovmorgon i dag men ska strax göra mig klar för PW dock inte lika lång som i dag. Men 1mil är målet och de ska jag fixa : ) Nu: celsius smak vilda bär.

Soffan

Kategori:

Nu sitter jag i soffan och tar igen mig. Jag har tvättat, städat, handlat och lagat middag. Lagade så god mat i dag. Blev köttfärslimpa med bacon i, ugnstekta grönsaker (morot, kål och paprika) och självklart en klick keso: ) så gott. Nu blir de att bläddra i nya HM katalogen som kom med posten i dag och titta på tv.

1,7 mil

Kategori:

Woow! Stolt fy fasen vad jag knatade på i dag på PW. Gick först och möte upp Hilda i Hageby och sen upp i skogen gick 9,7km spåret sen hela vägen hem. Vilken runda: ) känns så bra nu efter. Kom hem helt skakig i benen och svettig men la mig på golvet och gjorde massa styrkeövningar. Sen blev de en välförtjänt frukost smootie, ägg och lite sallad. Ingen vila här för nu väntas tvättstugan.

Ny dag

Kategori:

God morgon! Jag är vaken och sitter redo i träningskläder och taggar inför PW. I dag får jag sällskap av Hilda. Vi ska upp och gå milen i Vrinneviskogen men jag ska även gå till och från skogen så blir nog en lång PW i dag. Men de ser jag fram i mot. Nu ska jag dricka celsius i dag med apelsinsmak : )

Middag

Kategori:

Mumsig middag i dag. Blev ostkorv från Skönero , ungsstekta grönsaker och keso. Nu är vi mätta och belåtna och nu blir de film mys : )

Paket

Kategori:

Jag har beställt lite produkter från bodystore.

Genom blöt

Kategori:

Jaha då gick jag ut på min PW och efter halva rundan stod regnet som spön i backen : ( hahah jag var helt genom blöt när jag kom hem. Men vad gör de. Jag är på bra humör efter min PW som gick hur bra som helt efter en veckas uppehåll.

Nu ska jag tvätta fönstren och gå och hämta ut ett paket : )

Regn

Kategori:

Hade ställt kl på 8 för att gå upp och göra mig redo och ge mig ut på en PW. Men så är de värsta skit vädret ut. De öser verkligen ner! Hoppas dock att detta regn försvinner så jag kan ge mig ut på PW. Jag ska dricka en STOR kaffe och celsius nu för att komma i gång. Hade inte planerat min måndag så här: ( men får helt enkelt planera om. Tar tag i disken och städningen nu i stället. Är så taggad inför en hård träningsvecka eftersom jag låg sjuk förra veckan.

: (

Kategori:

Ingen bra dag! Hittade inget att shoppa och dagen blev bara dåligare: ( så
nu har vi ätit middag och jag har bäddat ner mig i soffan. Kommer spendera kvällen där och se på filmer.

Fika

Kategori:

Nu är jag hos mamma och tar en fika. Ska åka i väg och handla mat och titta i butikerna på Mirum snart. Tänkte se om jag kunde shoppa något som kan muntra upp lite. Sen blir de middag och mys hemma med älsklingen.

Söndag

Kategori:

God morgon! Har inte sovit gott i natt orkar inte berätta varför: ( så i dag är jag så trött och seg. Ska hälla i mig kaffe nu så jag kan kicka i gång denna söndag. Har inga direkts planer. Men måste förbi min mamma och lämna en sak. Vad gör ni på söndagar?

Filmkväll

Kategori:

Nu blir de film kväll med Hilda och Izabelle. Vi har hyrt två filmer som vi ska se. Även köpt god sallad och frukt som vi ska smaska på till filmerna : )

Köttmarknad

Kategori:

De var de vi skulle på. Skönero's köttmarknad. Vi brukar åka ditt varje år. Det är mysigt och trevligt där. Man kan fika, köpa massa saker, smakprovning mm. Dom hade en jätte god ost korv som vi provsmakade. Så de köpte jag med mig två paket hem. Hoppas Johannes kommer gilla den lika mycket. För dom som missade köttmarknaden i dag så är det i morgon med. Info finns på deras hemsida.

Nu ska jag fixa lite hemma innan jag ska möta Lorina för att ta en fika.

Hej

Kategori:

Nu känner jag mig bättre i går tog jag de så lugnt som jag kunde hahah! Hoppas nu att denna gång blir jag frisk. Sitter och äter frukost och dricker morgon kaffet framför tv. Slog på tv och så var de Bamse så nu har jag tittat på de. Nostalgi: )

Idag ska jag åka i väg på en utflykt med min familj ska verkligen bli trevligt. Sen blir de fika med en vän på stan. Kvällen kommer spenderas med en annan vän och de vankas filmkväll : )

Ingen bra ide!

Kategori:

Min hals har svullnat upp igen : ( skulle inte tagit den där promenaden! Usch jag har inte tålamod att vara sjuk och bara ligga hemma. Nu ska jag kurera mig med bra saker. Bl.a. Färsk pressad apelsinjuice.

Härligt

Kategori:

Blev en lugn PW gick mest och njöt av vädret som var helt underbart! Vill ta de lugnt nu när jag har varit sjuk. Känner dock att de är svårt. Jag vill ju helst hålla i gång hela tiden. Men risken finns ju att jag blir sjuk igen då. I dag blev de en annorlunda frukost för mig! Hahah tonfisksallad som var rester från gårdagens middag. Nu ska jag fota massa saker som jag vill sälja. Puss

Frisk?

Kategori:

Jag är inte 100% frisk men efter två dagar nerbäddad hemma orkar jag inte mera. Jag ska gå ut på PW ska gå lugnt. Har varit så tränings sugen har typ kliat i hela kroppen. Det är ju verkligen så tråkigt att bara ligga hemma och inte göra något. Så PW och någon annan aktivitet står på schemat i dag. Ska hoppa ut pyjamasen och hoppa i träningskläderna nu!

Sjuk: (

Kategori:

Usch jag är sjuk! Ont i kroppen och halsen. Kommer ligga nerbäddad i soffan och titta på filmer hela dagen. Passar på att se tjejfilmer: ) nu ska jag dricka vaniljte.

Hemåt

Kategori:

Nu har jag varit på stan och shoppat. Fick med mig lite saker hem. Visar de någon annan dag. Jag ligger nämligen bäddad i sängen: ( ont i kroppen, örat och halsen. Detta kan inte vara sant. Jag får, vill inte bli sjuk!

Me

Kategori:

I dag kör jag på leopard tunika. Bekvämt och snyggt.

Workout

Kategori:

PW avklarad! Nu håller jag på att fixa mig för att ta en runda på stan. Ska köpa lite små saker. Sen blir de bara hemma och laga middag. Ha en bra dag: )

Bloggfri

Kategori:

I går bloggade jag inte på hela dagen pga att Johannes kom hem efter att han har varit borta hela helgen. Så tiden fanns inte för att blogga. Jag storstädade hela lägenheten, handlade till middagen, lagade middagen mm. Men i dag blir de mer inlägg på bloggen. Just nu sitter jag och laddar med celsius inför PW. Trött i dag men hoppas energien kommer. Känner dock lite i halsen hoppas verkligen inte att de kommer bryta ut. Vill inte vara sjuk nu jag vill träna.

Lördags Mys

Kategori:

Spenderar lördags kvällen helt själv hemma i soffan. Har varit i Linköping på dagen i dag så kände att jag ville stanna hemma för en lugn kväll. Jag tittar på film och dricker te. Underbart underskattat. Tack och hej

Väntar

Kategori:

Väntar på sällskapet som jag ska hänga med i dag : )

PW

Kategori:

Fasen vad bra de gick i dag. Vilken energi! Längtar till morgondagens PW. Nu i väg på äventyr.

7/9

Kategori:

Jaha ny dag nya tag. Sitter och häller i mig en celsius och gör mig redo för PW. Testade smaken citron/lime som var helt ok. Favoriten är dock vilda bär. I dag har jag sällskap på min PW. Trevligt brukar annars alltid gå själv.

Har inga andra planer för dagen utan tänkte ta den som den kommer. Spontant är alltid roligt: ) vad gör ni i dag?

Kvällen

Kategori:

Jag och mamman har suttit och snackat inredning. Kommit på massa idéer till lägenheten. Ska skriva en shopping lista nu. Åh hoppas de blir bra. Lägenheten har stått still ett tag nu så känner att vi måste ta tag i den och få allt klart.

Sysselsatte oss oxå med korsord, skvallertidningar och te drickande. Jag ska bara skriva listan sen är de god natt gör i morgon är de morgon PW som gäller: )

Kalas

Kategori:

Jaha då var kalaset slut. Ätit god mat men skippade efterrätten. Trevligt att träffa släkten: ) Patrik blev nöjd med presenten som han fick av mig. Jag köpte en stor "godispåse" med läsk, chockad , chips och lakrits. Hand favoriter! Fick även en peng så han kan köpa vad han vill : ) nu ska jag umgås med mamma.

Kaffe paus

Kategori:

Hem från badet var där i några timmar. Man blir helt slut av att bada och leka. Har nu duschat och fixat mig. Har bara håret kvar. Men tänkte låta de självtorka lite eftersom de sliter mycket när man blåser och plattar typ varje dag.

Tänkte under tiden ta en kaffe och bläddra i Ikea katalogen : ) kalaset börjar kl 17 så tid har jag men jag måste jaga tag på en present till lillebror med. Men har några idéer så tar nog ingen längre tid.

Fredag

Kategori:

Nu är de helg. Jag gick upp kl 6,30 och har precis ätit en god frukost. Blev kokt ägg, persika smootie och kaffe. I dag blir de vilodag från PW. Jag ska till badhuset nu på förmiddagen och eftermiddagen ska jag köpa present och gå på min lillebrors 20 års kalas: ) Resten av helgen har jag inga direkta planer. Tänkte att jag ska ta den som den kommer.

Snacks time

Kategori:

Nu är de dax för efterrätten färsk frukt. Blev persika, passion frukt och vattenmelon. Mumma! Till detta blir de film: )

Middag

Kategori:

Nu intas soffläge här hemma. Middagen var så god. Blev oxfilé, stekta grönsaker, mozzarella och peppar sås. Om vi orkar blir de lite färsk frukt till efterrätt lite senare.

Blev inte alla mycket handlande på stan de jag skulle ha var slut eller så hittade jag de inte. Men blev alla fall en ny sport bh. Hittade en jätte bra på HM för endast 149kr.

Mot stan

Kategori:

Nu ska jag strax börja röra mig mot city. Ska handla lite saker. Måste skynda nu! Ska träffa Johannes kl 16.

Frukost

Kategori:

Hemma från PW fan vad jag är bra! Titta på bilden hur långt jag gick: ) Nu är jag hungrig som en varg. Går alltid min PW på tom mage tycker att de är bäst. Så när jag kommer hem är jag så hungrig. I dag blev de Vattenmelon, fröknäcke med korv och skyr yoghurt. Jag köpte skyr i går på City Gross. Jag valde smaken vanilj och jag gillar den massa. Testa den!

Sol

Kategori:

Strålande sol klar blå himmel gud vad underbart. Tog lite sov morgon i dag då jag inte sov så bra i natt. Ska strax upp och ladda inför PW. Ska ta en celsius och se på tv lite. Brukar alltid göra så.

I eftermiddag blir de en sväng på stan för att köpa några saker. Kl 16 ska jag möta Johannes så ska vi gå till Skönero för att köpa kött till våran middag i kväll. Vi tänkte mysa till de eftersom han ska vara borta hela helgen: ( vad gör ni en solig dag som denna?

Middag

Kategori:

Kycklingsoppa a la Johannes. Så gott! Detta hade vi i: Kyckling, morötter, broccoli, rödlök, gul paprika och vitlök. Bara koka ihop allt och tillsätt vilka kryddor du vill. Gott med en klick keso på: )

Godkänd

Kategori:

Inga anmärkningen på bilen. Yes! Nu kan jag tuta och köra för fullt. Är dock väldigt sugen på en ny bil har tittat lite men har svårt att bestämma mig. Jag ska titta mera innan jag tar ett beslut.

Nu står mannen och lagar kycklingsoppa åt mig. Blev sugen på soppa i dag och hans soppar är så goda. : ) Visar när den är färdig.

Nervöst

Kategori:

Sitter och väntar på att min bil ska besiktas och jag är nervös. Hoppas den går igenom. Men killen som ska göra de verkar super trevlig : ) återkommer med resultatet.

Klar

Kategori:

Nu är jag klar: ) och så här ser jag ut i dag.

Skogen

Kategori:

Ja då är man hemkommen från PW åkte till Vrinneviskogen och gick 9,7km spåret och efter de blev de joggning ca 1 km. Jag hatar att springa, löpa och jogga. Men tänkte att jag ska ge de ett försök så efter varje PW ska jag jogga. Till slut kommer säker jag med kunna jogga utan att dö hahah! hade sån energi under rundan bara flög fram i spåret.

Nu ska jag göra mig klar för att uträtta massa ärenden. Puss

Taggar

Kategori:

Sitter och försöker tagga till inför min PW. Klar blå himmel med sol ute tror dock att man kan luras av de och de är nog väldigt kallt ute. I dag kör jag på en celsius i stället för kaffe för att kicka i gång dagen. Ni som inte har testat celsius gör de kostar ca 20kr/st och finns på Ica kvantum i Norrköping.

Senare i dag tänkte jag åka och besikta min bil. Hoppas verkligen att de går bra. Det är ju min första bil jag äger och har aldrig besiktat en bil. Men kan väl inte vara så svårt.


Orklös

Kategori:

Jag har inte alls mått bra i dag därav knappt några inlägg på bloggen. Har bara legat och vilat hela dagen. Hoppas det ger sig till i morgon. Längtar till min morgon promenad får alltid sån härlig energi av den och få då kanske en bättre dag i morgon. Hoppas eran dag har varit bättre: )

Tidig morgon

Kategori:

Vaknade kl 06,00 i dag men låg och drog mig till kl 06,30. Var så trött så blev kaffe direkt sen ut på PW runt strömmen. I dag var de tungt hade ingen energi men kämpade på bra. Efter promenaden åkte jag till Ica och köpte Vattenmelon och Celsius. Känner att jag behöver mera energi på morgonen innan min PW så ska köra på Celsius ett tag nu. Har kört på de förut och tycker den funkar väldigt bra. Väl hemma tänkte jag testa något nytt till frukost eftersom de är viktigt med variation i kosten . Gjorde gröt på rågflingor, blåbär och hällde på lite mjölk! Blev helt ok det är ju mättande alla fall. Nu väntas tvättstugan!

Hemma

Kategori:

Nu är jag hemma igen efter ett besök hos pappa. Julia ringde till mig och sa att jag skulle komma ditt. Självklart åkte jag ditt och lekte med henne.

Nu ska jag äta middag och mysa ner mig i soffan: )

Bästa

Kategori:

Jag och bästa Lina har gått på stan i dag. När vi var inne i en butik så blir de strömavbrott och kolsvart. Hela city hade då blivit strömlöst och alla butiker stängdes. Så vi tog bilen och åkte till Ingelsta i stället. Först blev de lunch och lite shopping. Hann även med en fika på solsidan.

Underbart

Kategori:

Min morgon promenad var helt underbar i dag. Solen var framme, spåret var lugnt och stilla. Bara jag och energien var på Max! Blev 1 mil i dag och de var målet. Nu ska jag äta frukost och göra mig klar för dagen.

Ny vecka

Kategori:

Måndag morgon sitter och dricker en kaffe och ska snart ge mig ut på en morgon PW. Jag tycker de är skönast att gå tidigt på morgonen så man får de gjort. Det är ju mer effektivt att gå på morgonen om man vill bränna fett också.

Tänkte städa och plocka i ordning lite hemma. Sen ska jag träffa Lina på stan hon ska åka till Spanien på torsdag och behövde handla lite inför resan. Hörs under dagen: )

Kalas

Kategori:

Nu har vi varit på kalaset. Jätte trevligt med många gäster. Självklart fick Julia massa paket. Vi hade ju köpt ett ritstativ åt henne och de blev populärt: ) hon provritade direkt. Vi var där i några timmar sen åkte vi och köpte mat och nu ligger jag i sängen och segar.

Grattis

Kategori:

I dag fyller min lillasyster 2 år. Grattis Julia: ) ska på kalas kl 16 så håller på att fixa mig för fullt. Jag har köp massa presenter och självklart måste hon få ett super stort paket!

All in

Kategori:

Fy vad jag mår i dag. Kvällen blev inte som jag hade tänkt mig. Allt började så bra alla hade jätte trevligt maten var toppen. Men Jag orkar ärligt talat inte ens skriv vad kvällen innehöll utan håller de för mig själv. Blev alla fall en utgång till Hugos. Där jag och Lina gick all in blev alltså en hel del dricka!

Tjejmiddag

Kategori:

Nu är vi hemma hos Ida och det vankas tjejmiddag och Spelkväll: ) ska blir så kul! Utgång är inte bestämt men känner jag tjejerna rätt blir de det efter några glas ; ) nu måste jag återgå till sällskapet: )

På väg

Kategori:

Nu är de stress. Ska till lina hem till mig tillbaka till lina sen möta Ida sen hem till andra Ida hahah.

Fika

Kategori:

Har varit på stan med lina. Fikat och shoppar fick var de inget att ha på stan : (

Härliga lördag

Kategori:

I dag är de lördag och det innebär lite sov morgon. Jag gick upp kl 8.30 och kl 9 var jag ute på min morgon promenad. Härlig start på dagen blev de med 1,2km. Nu ska jag strax gå i väg och möta upp Lina på stan. Ska fixa lite inför kväll handla bl.a. Hörs sen puss